Kumsal1122 Bebeğim bugün aşı oldu, 3 saat önce calpol verdim bi çay kaşıgı, simdi yine aglıyor fitil vermek istiyorum versem zararı olurmu sizce? Şuruptan sonra vermeye korktum 😔
Ikrazumra19 Kumsal1122 huysuzluk olmasi cok normal fitile alistirmayin atesi yoksa eger atesi cikarsa 5 satte bir calpol verebilirsiniz
Elifgul90 Kumsal1122 bende bugün yaptırdım 3saat önce çalış verdim ateşi düştü ama ishal çıkıyor bide sümüksü biraz korktum sizde var mı ishal
Cyln Kumsal1122 ağrısı vardır bende yaptırdım bu sabah aşı. Huzursuz baya durup durup ağlıyor. Huzursuz olması normal. Ebe ateş çıkarken fitil ver sekiz saat arayla dedi, başka da bir şey demedi.
Ikrazumra19 Kumsal1122 Allah Allah huysuzluk normal ama bilemedim atea varsa cok yuksekse verin fitili
Ikrazumra19 Kumsal1122 huzursuzluk normal cnaim onun icin fitil.verme bis yere 2 gun filan suruyor huzursuzluk
Mutluluk Kumsal1122 bende geçen hafta cuma yaptırdım ama bizde ateş yapmadı çok şükür. Benim oğlum genelde de huysuz olduğu için pek takmadım. Bir çay kasifi öğlen bir çay kaşığı gece yatarken verdim 8 saat arası geçtikten sonra yani biraz rahatlattı ama gece 12 1 de yatan çocuk o gece 3 e kadar uyumadı sanırım ağrı yapiyolar. Ama ateşi yoksa fitil verme taraftari değilim. Geçmiş olsun 🙏
saglikzgn Bizde pazartesi yaptırdık hala daha etkileri devam ediyor. Çok şükür ki ateş yapmadı ama sürekli bi huzursuz hali vardı kaç gündür. Sürekli emmek istiyor uyumuyor memede yatmak istiyor hep. 🤦🏻♀️ Bizim ebe ateşi olmasa bile huzursuzlandığında verebilirsin calpol demişti. Umarım ateşsiz ve rahat atlatırsın canım Allahım bebeklerimize sağlık ve huzur versin 🙏
Caglamarail Kumsal1122 bende pazartwsi yaptıracağım 2.ay aşısını şimdiden korkuyorum çok huzursuz olur diye bakalım ne olacak 🤦♀️
Kumsal1122 Caglamarail fitil verdim ben, çok sükür atesı cıkmadı ve tüm gece uyudu sadece emmek için uyandı, inşallah sizin bebeginizde kolay atlatır