ElisaMom_ Herkese hayırlı kandiller,kızlar kızım çilek yemeyi çok seviyor ama ne zaman yese pişik oluyor neden acaba,bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?bu arada 22 aylık 💖
Gizmokzilla ElisaMom_ renkli besinlerin alerji olasılığı daha yüksek, muhtemelen hassasiyete sebep oluyor bir süre vermeseniz iyi olur aslında 🌸
uykusuzanne__ ElisaMom_ benim oğlumda aşırı yiyordu her yeri kızardı hemen hastaneye götürdüm doktor çilek vermeyin alerji olmuş daha zamanı değil dedi
sb- ElisaMom_ benim oğlum ahududu yaban mersini çilek vişne yiyince hep pişik oluyor(26aylık). Doktor da ara ara mevsiminde hangisi varsa ver büyüdükçe özellikle de bezi bırakınca geçecek dedi🥰
OptimusPrime ElisaMom_ Pişik bir alerji belirtisi. Kızınızın cilege alerjsii var yüksek ihtimalle. Şuan kesin, biraz zamn sonra 2 hafta gibi mesela tekrar küçük küçük deneyin. Yine olduysa süreyi daha çok uzatın. 2 ay sonra seneye gibi tekrar deneyin.
ElisaMom_ Gizmokzilla aa öylemi?peki bı sure sonra tekrar mi deneyim vermeyi yoksa doktoruna danısıp mı versem
Gizmokzilla ElisaMom_ bir süre bekledikten sonra tekrar tattırabilirsiniz o besinle illa ki tanışacak muhtemelen birazcık hassasiyet oluşmuş çok alerji seviyesinde olduğunu sanmıyorum 🌸 bizde kapya biberde yaşadık aynısını 1 ay sonra denedim yine yaşadık 2 3 ay bekledim O sorun ortadan kalktı. Yumurta beyazında da aynı şeyi yaşamıştık 🌸 bazen bebekler hassasiyet gösterebiliyor bazı besinlere endişelenmeyin 💐
ElisaMom_ uykusuzanne__ geçmiş olsun,benim kızımda sadece pişik oluyordu,bı sure vermeyeyim en iyisi bayram sonrası doktoruyla görüşürüm tedirgin oldum çünkü,sizin bebiş kaç aylık bu arada
ElisaMom_ Gizmokzilla tamam ozaman çok teşekkür ederim💕bende bıraz daha beklerim 1 ay sonra tekrar denerim sizin dediginiz gibi bakalım tekrar aynı mı oluyor 🌸
uykusuzanne__ ElisaMom_ evet daha çileğin zamanı olmadı için alerji pişik olabiliyor bünyesi kabul etmeye biliyor o yüzden vermeyin bir süre oğlum 23 aylık benim
ElisaMom_ sb- aa geçmiş olsun,bı sure sizde vermeyin tam mevsimi çıkınca vermeyi deneyin bende öyle yapicam bakalım inşallah yine olmazlar ☺️
ElisaMom_ OptimusPrime evet öyle olabilirmiş,bı zaman sonra tekrar deneyecm inşallah bı sorun olmaz, teşekkür ederim ☺️