[silindi] 5 ay 7 günlük bebeğim var süzgeç 6 aydan kullanılıyor ama ben denemek için kullandım da içine hangi meyveleri koyabilirim ya da sebze portakal koysam zararı olur mu tecrübesiz bir anneyim tecrübeli anneler bilgi verebilir mi:)
neanladinyurdagull [silindi] ben elma armut falan koydum ilk başlarda sonra havuçtur salatalıktır muz vs ayına uygun ne varsa verdim
tombikinannesi [silindi] portakal mandalina limon ananas gibi meyveler 1 yaşından önce verilmiyor. Elma armut salatalık havuç koyabilirsin. Diş sancısı çektiği dönemlerde taze soğan koyuyodum ben bide
mnkanne1 [silindi] ek gıdaya yeni başlayacaksanız öncelikle sebzelerden başlayın derim meyve şekerli olduğu için ilk meyve verirseniz sebze yemek istemiyorlar
Cansuu6155 [silindi] portakal asitli bir meyve olduğu için 9 aydan önce verme şuan muz koyabilirsin avokado koyabilirsin rahatlıkla edebilir onları
[silindi] tombikinannesi yaaa detaylı araştırmak lazım kafamıza göre veremeyiz demekki eşime kalsa önüne gelen meyveyi verecek🤣
tombikinannesi [silindi] malesef google a yazıp ona göre verin bende ananas vermek istedim 8,5 aylık ama 1 yaşından sonra verilebiliyomuş🤨
mnkanne1 [silindi] biz 29 aylık olduk ek gıda döneminde doktorumuz bana bu şekilde demişti ben ona göre ilerlemiştim alerjik bir bebek olduğu için 3 gün kuralı ile vermiştim mesela yoğurt verdiysem 3 gün başka şey vermiyordum gibi
Cansuu6155 yanaklibebek evet verebilirsiniz bizde 5. Ayda öyle ufak ufak başladık hep dişlerini kaşıdı hem tadım yaptı
neanladinyurdagull yanaklibebek 5. Ay dolsun yavaş yavaş verebilirsiniz başlangıç olarak doktora danışmakda fayda var tabiki
Melisayda @[silindi] merhaba portakal asitli bi meyve olduğu için pişik yapabilir vermenizi önermem onun yerine elma, armut, salatalık, muz gibi meyveleri koyabilirsiniz 🙏
Aslaninannesi26 başlık açılmışken sorayım, ben bu meyve süzgeçini kullanmayı anlamadım, haşlayıp mı koyuyoruz içine? Sert mi olacak diş kaşıması için?
neanladinyurdagull Aslaninannesi26 meyveleri pişirmiyoruz elbette öylece kesip koyuyoruz içine ki damagiyla islata islata ezip yumuşatsin yesin