metedeniz Bir hafta sonra 8 aylık olucaz bizden çok iyi durumdasınız söylediklerinizi yeni yeni yapıyor her bebek farklıdır ya kimse buny kabullenmiyor canınızı sıkmayın bnde sizin gibi çok bunaldım ama bu çözüm değil
Duyulurum ikitosbikannesi doktora güvenin. Benim sekiz aylık oğlum da oturmuyor ve geri gidiyor düz emeklemeye başlamadi, ayaklarının üstünde de yeni yeni duruyor. Adım da nadiren atıyor. Evet 8-9 aylık yürüyen bebekler de var ama onlar erkenci kuşlar. Bizimkiler normal.
bal203 ikitosbikannesi zaten o etraf bizi yipratan o enerjimizi cocuga harcayamiyorhx onlara sinir olmaktan bana da cok zayif sunun cocuk mas cok kilolu sunun cocuk masallah soyle surekli kiyaslaya kiyaslaya en son bi hastalik gecirdim urtiker 1 hafta perisan olduk hastanelerde doktor stres kaynakli dedi cok uzmussun kendini dedi hic kimseye kulak asmayin varsin onun cocuk bassin ayagini benimkide basar bakalim daha deyin biraz sessiz kaliyoruz olan bize oluyor benim kizada zayif diye diye pskljm bozuldu her dak bacaklarinin kilosuna bakiyordjm
Deletedmom_98 ikitosbikannesi Canım sen sadece doktora kulak ver. Dediğim gibi her bebek farklı. O bebek yürümüyordu emeklemiyordu. Ama şuan bir sıkıntısı yok. Doktor ne dediyse o geri kalana kulak asma. İnşallah hiçbir şey de yoktur.