Melisaumy yakında kayınvalidemin doğumgünü var kızım doğduğundan bu yana kızımda bende emeği çok bu yüzden mutlu etmek istiyoruz enn fazla bütçem 2 bin yani ben öyle çok marka fln bilmiyorum ama güzel bişey olsun istiyorum öneride bulunurmusunuz şimdiden çok teşekkürler 🌸
Kuzularinanasi Melisaumy kapaliyla guzel bir esarp olur,canta olur ,ihtiyaci olan bisey varsa ev esyasi olarak oyle bisey olur.tencere tava ,kucuk ev aletleri,
endoplazmikretikulumiste Melisaumy ilginizi çeken bir süredir beğendiği yada almayı düşündüğü birşey varsa olabilir . Paraya ihtiyacı olan biri ise o ayırdığınız meblağı eşiniz yordamlı şekilde sunabilir gibi …
Melisaumy Kuzularinanasi evet kapalı ve çalışıyor çanta ve ayakkabı olabilir ama güzel marka bilmiyorum nerden alabilirim acaba
nbanba Kıyafet , Kolye, bileklik pijama takımı parfüm çanta gibi böyle şeyler olmalı bence tencere tava kayinvalideye değil onun mutfagina alınan birşey olarak düşünüyorum
TimurS Melisaumy kayınvalidelik kaç yasinda ne tarz giyinir mesela oda önemli.Çanta olarak matmazel marka iyi ayakkabi olarak greyder kemal tanca derimod bakabilirsiniz nihan giyim de kapali anneler için güzel kaliteli kıyafetler var
Kuzularinanasi Melisaumy polo olabilir canta guzel oluyor onlarin cantasi o yaş grubuna anneme kv me bnde almistim polodan severek kullaniyorlar
Bebegim_28 Melisaumy mayıs ayında benim de kayınvalidemin doğum günü var ve 3 senedir yanımda kızıma bakıyor saolsun.. Ben emsandan güzel bir tencere almayı düşünüyorum nasipse.. Bu sene son yılımız artık seneye bakmayacak (aynı evde yaşıyoruz kendisi başka şehirde yaşadığı için) yanına da güzel yumuşak rahat bir ayakkabı da düşünüyorum aslında
beyzadodo Melisaumy canta severse derimodda cantalar var cok guzel oyle birsey tercih edebilirsiniz, yada şık güzel ortopedik bir ayakkabi , kiyafet gibi ama butceniz varsa bir tık marka birsey alabilirsiniz
Didem0101 Melisaumy benim kayınvalidem klasik bir köy kadını 3 tane anne bluz aldım 2 de şalvar bayrama hediye götürcem geçen sene de soğukta giysin diye ceket almıştım uzun böyle dize kadar sıcak tutan çorap almıştım bunları her giydiğinde dua eder bana bulamıyorum ben böyle şeyler köy yerinde diye düdüklü tencere götürcem şimdi de tenceresi eskimiş elektrikli süpürge almıştım bir kere de yani işin açığı ihtiyacı olan ve kullanabileceği tarzda şeyler yaşlıları da daha çok mutlu ediyor
sophiegermain Melisaumy biz de yakin zamanda aldik bursa ipeq diye bir sayfadan cok guzel bir ipek esarp aldik ben de baya begendim bakabilirsiniz 1100 tlydi