kkbrylmazz Göz çizdirme işlemi yaptıran var mı acaba? Önerdiğiniz bir doktor 2 derece miyopluk var bende.
Deletedmom104 kkbrylmazz Doktor hakkında bilgim yok ama eşim çizdirdi. Hem miyop hem astigmat vardı yüksek derecede. 4 sene olacak bir problem yaşamadı. İlk zamanlar biraz çapak sorunu yaşadı sadece
kahvepres kkbrylmazz ben oldum 1 ay önce evet gözlüksüz güzel ama eksi yönleride var mesela ameliyatan sonra cok kuruluk oluyor özelikte duşta cok kötü oluyor ve sağ gözüm malesef daha netleşmemş bulanık göryr umarım gecer
birbebelianne kkbrylmazz 5 derece miyop ile Kayseri Mayagöz Hastanesi’nde cizdirdim sadece ilk gün yanma batma sulanma oldu ertesi gün tamamen normal hayatıma dönüş yaptım ve çok memnunum 2 ay oluyor 30 bin TL ödedim
SevgiOzd kkbrylmazz 2 sene önce Ankara veni Vidi Göz Sadi Sızmazdı doktorum no touch lazer oldum 5 derece miyop ayrıca astigmatımda vardı iyiki yaptırmışım çok memnunum ilk hafta göz batması ve ışık çok rahatsız ediyor o bir haftayı atlattıktan sonra herşey daha da normale dönüyor netlik zaman ilerledikçe daha iyi oluyor 6 ay boyunca kışın dahi dışarda güneş gözlüğüyle gezdim güneşe dikkat etmek gerekiyor. Eksi yönü olarak göz kuruluğu kaldı biraz telefon televizyon vs ekrana uzun süre baktığımda kuruluk oluyor ağrıyor biraz ama onun dışında günlük hayatımda hiçbir sorunum yok kesinlikle tavsiye ederim tek pişmanlığım faha önce yaptırmamış olmam ☺️
kkbrylmazz Deletedmom104 hangi hastanede oldu acaba devlet has özel has demi? Bende olmak istiyorum ama doktor bulamıyorum
avacadolugiz Ben izmir veni vidi göz de oldum, çok da memnunum. İlk bi hafta yanma sulanma oldu ama sonrasında hiç sorun yaşamadım çok da memnunum.
kkbrylmazz avacadolugiz bende çok istiyorum konforunuz artmıştır gerçekten gözlük beni çok rahatsız ediyor bebeğim sürekli yere atıyor 😃
Deletedmom_117 kkbrylmazz Biraz gevsin bende cizdirmeyi düşünüyorum 25 bin gibi bir ücreti var sanırım Konyadayim
Deletedmom_117 kkbrylmazz 😂 napalim artık yaptircaz gözlük alırken de masraf çok en iyisi toptan verip kurtulmak xkfjf
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ben bir ara göz doktoruna gittiğimde doktora danıştım. Senin gözlerin çok fazla ileri derecede olduğu için bunu riske alma, gören gözlerinden de olabilirsin riskli bir durum dedi. Bnde vazgeçtim.
ak1905 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende birinden duymuştum bunu ilerleyince derecesi riskli oluyomus çok üzgünüm ya benim çok çok çok bozuldu gözlerim kimbilir kaç derece oldu 😔
avacadolugiz kahvepres zamanla sıfırlanıyor merak etmeyin. Bir süre bulanık görmek normal demişti doktorum o süreçte gözlüksüz bulanık görerek dolaşmak biraz zor oluyor ama gerçekten de 2 aya kalmadan sıfırlanmıştı benim
kkbrylmazz birbebelianne ayy ne güzel 😊darısı benim başıma korkuyorum açıkçası.Göz dereceniz neydi acaba
birbebelianne kkbrylmazz bende çok korkarak gittim ama inanın korkacak hiç bişey yok smile lazer yöntemi ile cizdirdim ben ve hiç bişey hissetmedim zaten 5 10 dakikalık bir işlem fazla uzun sürmüyor