Minikkuzum1999 Kızlar bugün niyetliyim yani oruç tutacam ama şimdi kahverengi leke geldi hani şu adet olmadan gelir ya acaba orucum bozulmuş oluyor mu Bilgisi olan varmı
Deletedmom_117 Minikkuzum1999 Soru bile olmamalı bu . Azıcık lekede dahil gusül abdesti olmadan Oruç tutulmaz . Nasıl namaz kılınmaz kuranı kerim eklenmez ise aynı sekilde oruçta tutulmaz .
cemre_-34 Minikkuzum1999 aynı durum bende de var 6 gün sonra adet olacağım ama önceden kan ve kahve olsun vb geldi bnde tutmadım Şuan da hala az az gelir adet bır gün gecıktı ama ne olur ne olmaz tutmadım bır hocaya sordurdum hoca da 15 gün geçerse bı adet sayılmaz dedi tutulur dedi bnm gecmedıgı ıcın hala tutmuyorum
Minikkuzum1999 Deletedmom_117 Berilsmom13 iremaltun Duyulurum Irmakk1 cemre_-34 AnnaKarenina_ Deletedmom_117 queen_bee birprensesanesi teşekkürler kızlar 🥰 bilginiz için çünkü adetime 2 gün var bugün kahverengi akıntı gelince peçeteye acaba bozuldu mu diye merak ettim 🤗
iremaltun Minikkuzum1999 merhaba canım kuran hocam anlattı bu konuyu bize eğer ki niyetliyken adet olunuyorsa oruç bozulur ama iftar saatine kadar niyetliymiş gibi devam etmek gerekir diye sana da yardımcı olur belki bu bilgi