Bertug1 Merhaba oğlum 10.5 aylık bikac sabahtir sadece göz pınarlarında hafif sıvımsi çapaklanma oluyordu bugün sabah özellikle bir gözünü kapatacak kadar çapaklanma olmuş neden olur Dr gitmelimiyim ?
devrim_gnl Bertug1 k.validrm bna anhe sütü damlat diyordu, ise yaradı da, mikrop vs kpmis olabilir yada incitmis fln
Yalpp Bertug1 bir ay önce bizde yaşadık adeno salgını var demişti damla veriyorlar ben testte yaptırdım çıkmadı adeno virüs ama gidin gösterin yinede.
TheMomm Bertug1 Aynısı bugun 3.5 yaşında ki oğlumda oldu birden bire akmaya başladı gözleri az bi şeyde değil siliyorum 10 dk sonra yine akıyor sizinki şuan ne durumda ?
oglumunannesiyim_- Bertug1 eski kadınlar anneler bilir göz kemiği düşmesi diye genellikle ağzina çok büyük lokma koyduğunda oluşur tek damak kaldırma hareketiyle geçer işte onun tek belirtisi aşırı göz çapaklanmasidir korkulacak bişey değildir ama tek hareketle kaldirlirsa gećecektir
bed1 Genelde koltuk altından çok tutunca olur dikkat ederseniz olmaz bendense aynısını yaşadım koltuk altından tutmayınca kaldırmayınca gecdı
oglumunannesiyim_- Bertug1 cesaretiniz varsa tabiki yapabilirsiniz baş parmağınızla çocuğun üst damağina biraz kuvvet uygulayıp yukarı doğru kaldırın düzelicektir insaAllah
oglumunannesiyim_- oglumunannesiyim_- bu arada damağin boş kısmına değil bı arkasindaki kemikli tarafına yapmanız gerekiyor