alparslan1_ Soğuk baklava yapacaktım ama bol fıstıkla yapılıyor bu ekonomide vazgectim :d baklava fikri olur başka tatlı olur önerilere açığımm. Şimdi bize gelen olmayacak yaştan dolayı ama illaki yeriz yani. Ben evde de o bayram havasının olmasını seviyorum😍
cokisimvardahacocukuyutucam alparslan1_ çiğ kadayıf al tereyağında mincir tepsiye yay arasına varsa ceviz üstüne yine tereyağlı cimcirdigin kadayıf,pişir şerbetini dök offff çok iyi oluyor . Yada hazır baklavalı yufkadan burma baklava 30 dk lik iş.
Deletedmom_82 alparslan1_ annem genelde her bayram yapar elinizle sararsaniz küçük küçük daha güzel oluyor icinede çok az ceviz tamamdır 😂
alparslan1_ Deletedmom_82 ceviz de var kırayım da bir an once. Bayram için her tatlıda genelde ceviz yada fındık oluyor zaten lazım😃🌺
Tuba_44 alparslan1_ bu tarifi yapacağım bize gelende çok olmuyo dediğiniz gibi yaştan dolayı bi kede denedim gayet güzeldi
alparslan1_ Tuba_44 süpersiniz işte aradığım aklımda olan o şey. Ve cokta kolay yapılıyor. Tesekkur ederimm❣
Tuba_44 alparslan1_ hı birde ince oklava kullanmaya çalşın benim oklavam biraz kalındı videodaki gibi burgu olmadı yada çocuk yüzünden acele yaptım diye bilmyorm ama bence oklavayla alakalıydı nacizane tavsiyem 😊