ranakzrn selamlar bebeğim ek gıdaya çoktan geçti artık 3 öğün vericem isviçrede yaşıyorum burda da tuzsuz peynir labne veya tereyağı bulmak zor tuzlu versem yedirsem iyice yıkayıp bişey olurmu sizce ya dip not:7.5 aylık oldu
Beril17 ranakzrn suyla yıka canm 2 gün gider tuzu hatta 1 gün normal suyun içinde bekletirsen de azalır tuz oranı
Mree ranakzrn peyniri bir gece önceden suya koyabilirsiniz. Bizim doktorumuz tereyağ için içinde biraz tuz olabilir demişti
ranakzrn Ess92 doktorumuza 5aylıkken girmiştik en son birdahaki randevuyada daha var o yüzden soramadım ama evimize gelen bir ebe vardı ona sorabilirim gikir için teşekkürler
Ess92 ranakzrn tereyağında tuza hiç dikkat etmedim desem 😬 eşimin köyünde sade yap yaparlar kimisi adına gee yağı, sarı yağ falan diyor. İlk zamanlar ondan kullandım. 13. Aydan sonra ambalajlı gıdalar hariç saldım zaten çoğu şeyi 😅
ranakzrn Ess92 bende biraz anam babam usulü gitmeyi düşünüyorum ama zararı olurmu diye korkuyodum bakalım vericem artık hafif tuzluda olsa