Kızlar hayırlı sabahlar. 2 sene önce doğum yaptım 40 ım çıkar çıkmaz spiral taktırmıştım. Ama neredeyse her ay mantar oluyorum ayın 1 haftası regl 1 haftası yoğun kalıntı 1 hafta kaşıntı gidermeye çalışma derse bana 1 hafta normla kalıyordu nerdesye. Bir çok kez kadın doğuma gittim anlattım her seferinde bana mantar için fitil krem ilaç vs verip gönderiyorlar diyorum geçmiyor diye yine de sen kullan deyip gönderdiler artık kendim araştırmaya başladım. Spiral ya da epizyonun yanlış kaynamasından olabiliyormuş bende ikiside mevcut. Evvelsi gece sahurdan sonra kaşıntıdan öldüm ağladım bugün hastaneye gidip çıkarttırayım diye düşündüm spirali ama canım öyle yanıyordu ki şeytan dürttü WC gittim elimle yokladım Allah resmen çıkartmamı istedi normalde daha önce bakmıştım elimegelmiyordu ama o sefer elime geldi ipi çektim çıktı aslında çok korkarım böyle şeylerden. Bi baktım özellikle yumurtalıklarda doğru açılan kanatları paslanmıştı iyi ki çıkarmışım. Bunlar 10 senelik diye üretiliyor neden paslandı hiçbir fikrim yok. Çıkarttığı dan beri kaşıntım kalmadı Dünya varmış gereçkten. Geçmeyen vajinal mantarı varsa sebebi spiral olabilir diye yazmak istedim