barbiee_ Kızlar oğlum 9 aylık oldu bugün 7.ayından beri sürekli uykuya direniyor uyutuyorum uyuyor 10 15 dk sonra geri uyanıyor ama hala uykusu var her günümüz böyle geçiyor allahım napıcam ben böyle😑
Snp57asel barbiee_ benimkide 8 aylik aynı öyle uykuya direniyo salladığım zaman kalkmak istiyor bağıra bağıra zorla uyuyor bunların atak dönemimi yoksa büyüdükçe daha fazla kesif yapmak istedikleri için mi anlamadım inşallah geçici bi durumdur
Ruzgarperisi barbiee_ 10 ay 5 günlük.gunduz uykuları çok düzensiz hala. Ne zaman duzelicek bilmiyorum.
barbiee_ Blgsrra sallıyorum 1 saat ayağımda uyuyor yerine koyuyorum 15 dk sonra uyanıyor ama hala uykusu var ne yapacağız böyle 😥
barbiee_ Snp57asel inşallah, 8. Ayda benim için çok zordu. Benimkide aynıı ağlıyor sallarken direniyor beni tepikliyor
barbiee_ Ruzgarperisi ay bu çocuklara neler oluyor böyle. Gerçi hoş bizimki doğduğundan beri uykuyu hiç sevmedi. Gündüz uykuları da bizim hiç yok denecek kadar az hiç bir iş yapamıyorum
Didem0101 Aya girdik sayılır benimki de hala öyle ne bileyim oturdum dua ediyorum her gece Allahım ne olur bir gün sabah kadar uyumayı öğrensin diye diştendir diye düşünüyorum gündüz uykuları da düzenli uyumuyor bir gün düzene girer inşallah tüm bebelerimiz 🤲 uykusuz anneler kulübü gibi olduk artık
barbiee_ Didem0101 öyle oldu valla😃 diyorlar kırkı çıksın düzelir 6 ay geçsin düzelir yaşı gelsin düzelir hiç birinin de gerçeklik payı yok o zaman😄 diş bizide mahvetti 3er 4er patlatıyor😩
Ruzgarperisi barbiee_ aynen benimkilerde öyle. Büyük yine iyi sayılır. Küçük asla normal düzende uyumuyor.bu da beni çok yoruyor.yasina ne kaldı şurda.hala düzensiz uykuları. Gece de kaç keç kalktı bugun. Kafam bı milyon valla
barbiee_ Ruzgarperisi benimde öyle gün geçtikçe düzeleceği yerde iyice bozuluyor. Salla salla ayaklarım pert oldu dişmi kendimi uyumak istemiyor anlamadım