Heraninannesi Kızlar dün bebeğim asi vuruldu sabah 11 de akşam 4 de calpol verdim 10 gibi tekrar ateşlendi yine verdim şimdi birazcık ateşi var hafif vermedim vermesem mı acaba yeterli mi
G_ulusoy Heraninannesi canım cocuğu uğraştırma hafifte olsa verki ilerlemesin olur bir kaç gün böyke ben vermiştim bi kaç gün
tutu11 Heraninannesi 2.ay asisinda ates düşürücü vermeyi onermiyorlar. Amac bebeğe verilen virüsle vücudun savaşa bilmesi. Ates düşürücü verdiginizde vucut savasamamis oluyor. Ebe 38.3 e kadar cikmasi normal kabul ediliyor demişti.
Cimcimelerinnnesi [bilinmeyen] 3 . Ayda asi yok doğru biliyorsunuz. Rutin kilo baş çevresi kontrolü yapılacak. Isteniyorsa rota asisi yapılacak dedi ebemiz bizimde.
Cimcimelerinnnesi [bilinmeyen] evet canim bizim ebe de öyle dedi . Vurdurmak istersen al gel yapalim 3. Ay kontrolünde dedi . 2. Ay asisini ateşsiz atlattık allaha sukur . Sıra 4. Ayda ki aşıda. Ama 4. Ay asisi sanirim ateş yapiyor cok kişiden duydum
Cimcimelerinnnesi [bilinmeyen] 2 bacaktan birer tane mi vurulacak peki ? Koldan bitti sanirim artik . Ya benim ikinci dogumum ama ilk kizim 4 buçuk yasinda , bide hicbir aşısını ben tutmadım onları o yüzden çok fazla endişeliyim . Iğne asi olunca söz konusu üzülüyorum cani yanıyor diye 😔
Cimcimelerinnnesi [bilinmeyen] ay maşallah🙏 bizim ki saglik ocağını inletiyor valla 🤗 eşim tutuyor kizimi bende büyük kizimla saglik ocaginin dışında bekliyoruz . Olsun yukselirse bizde verecegiz surup yeterki ssglikli olsunlar 🤲💐
Gizemre Heraninannesi ateşi varsa verin bence bide ağrılı geçiyo mu bebeğiniz için sürekli bi ağlama fln var mı acaba ateş dışında??