Metemommy Green clean kullandım aylarca ama maalesef artık çok pahalı, siveno aldım hiç ama hiç memnun kalmadım. Doğal içerikli başka öneriniz var mı?
livanurvealpinannesi61 Metemommy obirnaturel çamaşır deterjanı kullanıyorum memnunum doğal içeriği de.
7278 Metemommy kendi deterjanımızden kullanıyorum 6 durulama programına atıyorum sorun yaşamadım hiç eğer yaşarsam değiştiririm tabi
Enesinannesiii Metemommy e bebek internet sitesinde baby me toz leke çıkarıcı benim çok isime yaradı yorumlarıda cok iyi lekeli elbisemiz kalmadı sayesinde bi bakın derim çok güzel leke çıkarıyor
7278 Metemommy ya çok hassas olsun istemiyorum açıkcası neyde pimpiriklik yaptıysam daha kötü oldu çoçuk dedim eskiden analarımız derede yıkamış bezlerimizi yahu 1 yaşından sonra başladım baktım sorun yok devam dedim çoçuk hassassa organik kullanın tabi
marsiyen Metemommy Benimki henüz ek gıda döneminde değil çok leke olmuyor. Bazen kakası çıkıyor onu da mecburen çamaşır suyunda bekletip tekrar kendi sabunu ile yıkıyorum.
Metemommy Enesinannesiii peki makinenin deterjan gözüne mi koyuluyor yoksa ayrı bi yerde bekletmek mi gerekiyor suyun içinde
Metemommy 7278 haklısınız aslında özellikle ilk çocuk oluncada her şeyin organiğini almaya çalışıyoruz vs . Hiç denemedim normal deterjanla yıkanan bir şeyi giydirmeyi . Bazı bebeklerin cildine yaramıyor .
marsiyen Metemommy Lekeli bölgeye ulaşık deterjanı sürüp bekletmek de çok faydalı oluyor. Sonrasında kendi deterjanı ile yıkayabilirsiniz.
AdaBebekAnnesi Metemommy Bebeğim alerjik atopik dermatit doktor önerisiyle Ecos almıştım e bebekte vardı sanırım