Guneyinannesi1 Kızlar uyuyakalmışız sahur ezanına daha 14 dk var diyip hemen kalktım bir şeyler yemeye sonra su içtim eşim geldi ve dedi okunmuş oruç gitti falan Kadir gecesi bide orucum bozulmuşmudur saate yanlış bakmışım meğer uykulu uykulu
alparslan1_ Guneyinannesi1 siz bence yemeyin içmeyin bu saatten sonra. Fetva hattını arayıp sorun gün içinde.
aysegul_my Guneyinannesi1 bencede niyetlenin devam edin nasılki oruçlu iken unutup bişi yiyip icince oruç bozulmuyosa siz bilmeden saati anlayamadan yemişsiniz Rabbim dinde zorluk yapmaz kolaylik güzellik yapar onun sevabini koyar bi yere Allah kabul etsin
Cihangiriinannesii Guneyinannesi1 Yani ezandan sonra yemissiniz bilemedim bana da olmaz gibi geldi. Sabah ilk iş 190 ı arayın fetva hattına sorun ona göre hareket edersiniz.
Guneyinannesi1 superkahramanbiranne Karpuzlufistiksarma Orenda_ Esoz1110 Cihangiriinannesii aysegul_my salakmisincemilee alparslan1_ olmuyormuş kaza gerekiyormuş
Karpuzlufistiksarma Guneyinannesi1 niyet edin ve tutun , ama fetva hattınıda arayın ayrıca bizlerede yazın bizim de bilgimiz olsun ne dediklerini
superkahramanbiranne Guneyinannesi1 ezan okunduktan vakit girdikten sonra yediyseniz olmaz gibi ama siz bilene sprun
Duyulurum Guneyinannesi1 unutarak yemek içmek orucu bozmaz ama saati bilmeden yemek içmek orucu bozar. Yani bu günün kazasını tutmanız gerekir.