ahlsf Bugün sağlık ocağında tartildik. Oğlum 5 gun sonra 8aylik olucak. Kilosu 7800 yanı 8kg çıktı ama kıyafetlerle olduğu için 7800 diyelim dedi ebesi. Sizin bebeklerinin 8ayda kac kaydı? Ortalaması 8200mus ama bana yinede az geldi ya
aysegul_my ahlsf biraz az benim kızım 4 aylik kontrölünde o kilodaydi tamam benimkide biraz fazla tombik ama sizinde azcik az gibi
Masalalya1 ahlsf benm bebeğim 8 aylık geçen ay 7.800dü şimdi 8 kilo olmuştur ama 6.aydan sonra az alıyolar ztn.. doktor geçen ay kilosu gayet iyi demişti ztn ortalama kilo bu şekilde ( her bebeğin gelişimi farklı ) sağlıklı olsun kilo hiç önemli değil
Melikemg aysegul_my benim kız hiç kilo almıyor çok canım sıkkın doktor iyi diyor ama hiç de iyi değil 4bucuk aylıkken 6600 idi
kbrksknrgnc Doğum kilosu önemli benim oğlumun doğum kilosu 2070 gram eve geldiğimizde 1970 gram oldu şuan 7500 gram 8 ay +5 günlük
ahlsf Bebegimin dogum kilosu 2900. Ama 25gun kuvozde kaldı solunumdan. Hastaneden çıkarken kilosu 2950ydi 25.gunun sonunda siz dusunun