prensesannesi130622 Yasemin58 hangi ilde eşiniz çıktı bende çıktım bende çok merak ediyorum maaşı falan
ak1905 Yasemin58 illere göre farklılık gösterir mi bilmyorum ama üç vardiya var sanirim maaşları da 30-32 arası gibi galiba tam emin degiim ama 30 olması lazım. Bende yazıldım çıkmadı 😔 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla çalışsın insAllah eşiniz
Elanur-mehmetaliannesi Yasemin58 annem çalışıyor. Eğer rutin 8-5 çalışırsa 27-28 civarı. Ama vardiyalı çalışırsa gece mesaisi eklenirse buna 32-33. Bide o ay resmi tatil de çalışırsa 35 alır yoksa 35 çok zor.
ak1905 annediyebiri e devlet uzerindne bssvurmustum bida ne zaman alım olur bilmiyorum Türkiye geneli oluyo sadece il olarak değil eğer öyle oluyosa onuda ben bilmiyorum
melegim71 Yasemin58 dayim bikC tanidigimiz calisiyor universitede 35 40 aliyolar sekreterle maaslari aynu ama dayim temizlij sefi o 45 aliyor bildigim
melegim71 Yasemin58 aynen zaten hastamelerde temizlige bile lise mezinu istiyor yuksek oluyor ki birazda zamanla yukseliyor ilk giren nekadar alir bilmiyorum tabi