Zeynep-iremnur1 Hanımları haftaya 2. Ay aşımız var rota aşısınıda yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim kimdi Yaptır diyo kimisi yaptırma diyo kararsızım ebe de çok bşy demedi
Pirayee Zeynep-iremnur1 herkes bişey söylüyor ama rahatszlandiktan sonra yaptırmadığına pişman olmaktansa yaptır bence. Bende yaptırdım. Ishal salgınları oluyor yazık telef olurlr
[silindi] Zeynep-iremnur1 yaptır hiç düşünme zaten ağızdan verilen bir ilaç gibi. Hiçbir yan etki ateş vs olmadı oğlumda. Allah korusun yıkandığı sudan bile yutup bu hastalığı kapabiliyor bebekler ve 3 haftadan önce toparlanamıyorlar.
[silindi] Zeynep-iremnur1 ben yaptırdım 3.5 aylarda 2 doz kardeşim bu hastaliga yaklandin2 yasinda 10 gun ishaldi hastanede yatti kilo kaybı oldu serumlarla ayaga kalkti
Yasmin26 Zeynep-iremnur1 ben daha rotayı bugun yaptırdım agızdan damla hatta tadına bile baktım 🤦🏻♀️ Sonradan niye yaptırmadım diye pişman olmaktansa yaptırmak daha mantikli geldi ignede değil sonucta 😊
Zeynep-iremnur1 Yasmin26 aynen iğne değil ama sonuç olarak bağışıklığı çok güçlü olmayan bebeklerimize uygulanıyor yan etkisi Yok diye herşeyi yaptırmak mantıklı değil
[silindi] Zeynep-iremnur1 vucud mikrop kapiyor bagrsaklari islevinde bozukluk oliyor yedigimi aninda diskliyordu
biryazmasali Zeynep-iremnur1 benim bi bilgim yoktu bugun hemşire yapabilrz isterseniz dedi doktorumz sorduk yaptırın dedi Ve yaptırdık hazır çıkarmışken bebeğim 2ay 10 günlük