zeynep865 cydipk burada defalarca post açıldı geriye dönük okuyabilirsiniz içeriğinde uyuşturucu sakinleştirici maddeler var bebeğinizin uyku sorununuzu çözmeye çalışın lütfen ne idüğü belirsiz şeyleri vermeyin evladınıza
lutfenoturcocugum cydipk Bebeğime 9 aylıkken kullandım birkaç kez .(Doktor tavsiyesi ile ) Soruna göre değişiyor etkisi ,sık uyanmaya kesinlikle çözüm değil,uykuya direnmeye ya da dalamamaya çözüm olabilir.
HurremSultannn cydipk iki yaşında kullanmaya başladım. Uykusu geliyor ama uyuyamiyordu hep oyun istiyirdu bende 15 damla ile başladım veriyorum zaten uykusu olduğu için uyuyordu. Uykusu yokken verince 40 dkka sonra uyuyor ama pek vermiyorum uykusu yokken. Birde devamlı verilmemesi gerekiyormuş. Doktorum düzene sokana kadar ver dedi.
zeynep865 cydipk her doktoru dinlememek lazım sadece reklam ve para kazanmak için anlaşma uğruna her ilacı yazan doktorlar var maalesef içeriği berbat ötesi. Dediğim gibi uykuya direnme sebebini çözmek gerekiyor gazlı mı karnı mı aç sıcaklıyor mu sorununu çözmeniz gerek. Uyuşturucu ile bebek uyutmak maalesef sağlıklı ve kalıcı çözüm değil
Feridece28 cydipk 3 tane doktora sordum 3ü de kendi ellerinle bebeğini zehirlemek istiyorsan ver dedi. Onun yerine aktardan melisa, papatya felan alıp içir dedi öyle yaptım. Uykusuzluk felan gelip geçici, bebeğinize bunu yapmayın
seizetheday Feridece28 bitki çayları işe yaradı mı acaba bende oğluma vermek istiyorum ama zararı var mı onu da bilmiyorum
Feridece28 seizetheday aktardan direk kurutulmuş aldım ben poşet olanlardan değil. Papatya ve melisa bizde işe yaradı. Sakinleştirip uykusunu getiriyordu. Uyku süresini etkilemez bu tarz şeyler sadece dalmayı kolaylaştırır. Hatta sütten geçsin diye bende içiyordum. Ama benim oğlum genel olarak uyku problemi olmayan bir bebekti. Denemekten bişey olmaz, bir deneyin. Bu tarz zararlı damlaları vermekten iyidir
seizetheday Feridece28 evet bende zaten damlaya karşıyım aslında her durumda ilaç kullanımına dahi karşıyım bağışıklığının güçlenmesi gerekiyor teşekkür ederim deneyeceğim
Zeyada07 Kızım doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyor doktor önerisiyle geçen ay başladık hiç bir işe yaramadı aksine gündüz bütün enerjini aldı 4 gün kullanıp bıraktık 1 yaşına girecek kızım
Kubraaybars cydipk kullandım ve inanılmaz huzursuzluk yaptı uyumaması o huzursuzluktan daha iyi diyim sana