Masallinam Hanımlar galiba mastit oldum sağ göğsümde ele gelen kitleler var ve sütüm azaldı sağ tarafta doktora gittim bol bol masaj yap emzir dedi ama yapamıyorum başına gelen oldumu neler yaptınız yardımcı olurmusunuz??
Deletedmom115 Masallinam Başıma gelmedi ama sıcak şu iyi gelir. Birde lahana yaprağı vardı galiba bi ona da bakın.
Demirac19 Masallinam henüz mastit olmadiniz Allah korusun öyle olunca hem yüksek ateş hemde aşiri üşüme oluyor. Neden masaj yapamıyorsunuz ? Ağriyor diyemi ? Arkadaşlarin dediği gibi sıcak bir duş alın ve göğüslerinize sicak su tutup masaj yapin ağriyorsa bile çünkü mastit olmak tan iyidir. Ve bebeğinizi bol bol emzirin veya sütünüzü sağın fazla ise
inci_cinar Masallinam lahana koy ister buzlukta bekletip ister haşlayıp ılıktan biraz sıcak olacak şekilde koy görümcem oldu lahana koydu gece yattı sabaha kitle kaybolmuştu☺️
AsenaD Canim ayni sikinti bendede var ama mastit degilim sol gogsumde kitle var sut akiyo ama o kitle hic gitmiyo emziriyorumda masaj da yapiyorum ama yok ultrasonsa bakti dr sut kanallarin orada yogunlasmis dediler
SevdaLinkaaa Sıcak suyla masaj yapın duşa girip . Yukarıdan aşağıya sağar gibi ovun . En kısa zamanda da elektrikli bir pompa edinip düzenli sağın . Yaşadığım için biliyorum çok zor . Çok geçmiş olsun . bol bol emzirin .
SFGA Ben hem sıcak torba koydum hem dus altında masaj yaptım bebeğimi her zamanki pozisyonun tersinden emzirdim ve buzdolabındaki lahana yapragını sütyenimin içine koyup beklettim o oradaki ateşle pişiyor gibi oluyor zaten bir günde atlattım şükür 🙏🏻
Tunaa Masallinam bende olmustum kusma ates ishal vardi cok fena biseydi kanima islemisti artik antibiyotik kullandim gecti sayilir gibi oldu yine tekrarladi bebek duzenli o gogsunu emmesi gerekiyor benmki emmiyordu sagiyordum sanirim ondan
Defnedilan34 Masallinam elinden geldiğince sicak su kompleksi uygula sürekli o göğsünü emzir ki sütün taşlaşmasın eğer taşlaşırsa ozaman mastit olmuş olursun ve berbat bisey ben o yüzden günlerce hastanelerde süründüm ateş titreme