Zmrfdn Bebeğim çok gazlı(4 aylık ) kimyon çayı iyi geliyormuş . kimyon çayını nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı
Minaaelaa Zmrfdn valla az önce post açtım bende linçlendim . Tohum olarak kaynatıp içtim kendim bebeğime de verdim 1 buçuk çay kaşığı kadar baya altını pisletti ve baya uyudu korktum bu sefer de uyanmadı diye. Bence sadece kendimiz içelim zaten geçecek ona ben verdim ve öyle olunca baya korktuk hemen uyandırıp emzirdim kızımı
lceLady Zmrfdn 1 cay bardagı kaynamıs suyun içine 1 cay kasıgı karabiber Sabah aksam 1 cay kasgı verdim Anında cıkıyor gaz
Minaaelaa araspoyraz kaç aylıkken verdiniz ki ben çok korktum uzun süre uyudu ilk defa yan etki yaptı sandim baya korktum ya
Zmrfdn araspoyraz kimyon ağır bir baharat değil mi bilemedim şimdi ben cesaret edemiyorum vermeye bir şey olur yan alerji falan
Minaaelaa Zmrfdn kendin iç canım bilmiyorum dogru veya yanlış ama korktum baya herkes rahatladığı için uyudu fayda etti diyor ama baya korktum yan etki falan oldu diye
terliklerimlegeldim Zmrfdn Vermeyin, kimyon çayını siz için. Bebeğin kan akışını yavaşlatıp oksijensiz kalabilir. Uyku halindeyken özellikle. Bebeğinize 6.aya kadar anne sütü ya da mama dışında asla bir şey vermeyin. Verin diyenlere de lütfen bakmayın.
Zmrfdn Minaaelaa Minaaelaa benim kızım o kadar gazlı bı bebek ki bende çare arıyorum bı an önce gaz sancılari bitse de o da bende rahat etse kimyon kendim içerim artık daha çok küçük veremem kızıma
SevimliHayaletCasper Zmrfdn ben kimyonu doktora sormuştum. Eğer alerjisi varsa çocuk zehirlenir demişti. O yüzden vermedim. Iyikide vermemişim çünkü alerjisi çıktı sonradan. Eğer sizinkinde de varsa sonuçları ağır olabilir Allah korusun. Herkes neye göre ver diyor anlamış değilim.
cmag Zmrfdn benimde bebeğim aşırı gazlıydı ama hiç vermedim doktorum da bir damla su bile verme demişti zamanla geçiyor sabredin kendiniz için daha iyi olur
Zmrfdn cmag gece uykusuzluk çok zor oluyor gaz sancısından uyumuyor . gün içinde hiçbir şey yapamıyorum yorgunluktan bu günlerde geçse rahat etsem. 😔