Anneoldumm_ Merhaba güzel anneler, akşam yemeğinde bebeğim balık yedi iki saat sonra emzirip uyuttum sorun olur mu ?
Sarebb Anneoldumm_ Ben düzenlş yediriyorum ve 1 buçuk iki saat sonra emzirdim hep bi sorun olmadı.Balık tazeyse zaten bi sorun olmaz.
Didem0101 Balık yer yemez de emzirebilirsin canım hayvansal sütle anne sütünün birbiriyle alakası yok bizim sütümüz herhangi bir gıdaya tepkimeye girmiyor
Anneoldumm_ Zuzumam evet taze balık eşim fazla almış somon buzluğa koydum o zaman bayatlamış mı olur balık?
Almilam1 Balık yedikten hemen sonra emzirebilirsin anne sütünden hiçbir şey olmaz o hayvansal gıdalarda oluyor net bilgi doktorun soru cevabında görmüştüm
Didem0101 Anneoldumm_ evet canım rica ederim balık donmuş balık da olsa taze balık da olsa sorun yok ben hep emzirdim kızımı bayat balık zaten dokunur yedirmemek lazım yani
Zuzumam Anneoldumm_ hemen attıysan ve çözülme süresinde kokutmadıysan sıkıntı yok. Deniz ürünleri çok hassastır hemen kokar zaten
tultanhanim Kızıma düzenli olarak balık yediriyorum, yedikten hemen sonra emzirdiğim bile oldu. Hiç bir sorun yaşamadık çok şükür. 18 aylık
maygirl Anneoldumm_ normal sit yogurt icmek yemekle balik yemenin anne situyle alinmasnin alakasi tabiki yok..aninda bike emzireblirsin
tultanhanim Anneoldumm_ bir defa buzluktan somon yedirdim evet yarım saat sonra emzirdim, onun haricinde hem taze balıktı
Anneoldumm_ tultanhanim hmm teşekkür ederim yanıtınız için eşim somon almış ben çocuğumun yiyeceği kadar parçalara bölüp buzluğa attım sorun olmaz diye düşündüm