Kızlar 7.3 aylık bebeğim var 40 çıkana kadar ilk bir hafta flan kanamam oldu daha sonra azalıp bitmişti ..40 çıktıktan sonra bebeğim 2 3 aylıkken 1 haftadan az lekelenme gelmişti.. daha bida olmamıştım 10 ocakta oldum daha bitmedi 1 2 gün gelmeyip tekrar başlıyr cerazette die hap aldım korunmak için düzenli kullandım araştırğımda kanama yaptığını ve bıraktığını okudum bazılarının içerken de kanamam devam ediyordu zaten (emziriyorum bu arada)1 haftayı geçti bıraktım hapı belki kesilir kanamam die 1 2 gündür yoktu bugün siyah renge yakın kıvamı koyu leke geldi pskljm de halimde kalmadı bu arada ek olarak geçen hafta rahimim tuvalet baskısı oluyordu çoğu kez aniden gelip kaçtı ..defalarca tutamadım küçük bebek gbi kasığıma baskı olup idrar yaparken az yapıyordum açık açık anlattm kb enfeksiyon vardı zaten bende sanırım ilerledi stresli dönemlerden geçiyorum oda eklendi die düşündm
yaşayan varmı randevu aldım 20 sine doktor bakıyor mu açtirip rahime beni neler bekliyor bilgisi olan yaşayan ve atlatan varsa yazabilirmi ❤️🌹🌹