sadeturkkahvesi11 iyi akşamlar o kadar iyi anlıyorum ki sizi şuan, aynı yollardan geçmiş bir insan olarak. O günlere dönsem şuan çok farklı davranırım. Emzirmek için kendimi harap ettim. Çok üzüldüm ağladım, çok yedim, takviyeler kullandım ve gereksiz kilo aldım. Takviyelerin vs hepsi anlıkmış, bol su, bol sağım, proteinden zengin beslenmek önemli. İki göğüsten 5-10 ml anca sütüm geliyordu, silikon uç vardı vs vs. Önce silikon ucu bıraktırdım yavaş yavaş. Ve hiç durmadan emzirdim, uyuttum emzirdim tokken emzirdim boynuna topuğuna dokunup aktif emmesini sağladım, ben yorulunca mama verdim elektrikli pompayla sağdım sütümü. Geceleri o uyurken powerpump yaptım. Emzirdikten sonra sağdım. Zaten temel besini mamaydı o yüzden bol emzirdim bol sağdım. Ve 15 günün sonunda içtiği mama miktarı azalmaya başladı. Mama verdiğinizi takmayın o sizin bebeğiniz aç kalacak değil ya, mama da çok faydalı onun için. Yapabilirsiniz bebeğiniz çok küçük imkanınız varsa danışmanlık alın. Sütünüz hemen artacaktır. Bu arada artık 90 cc sütüm geliyor 2 saatte bazen 100-110 oluyor. Dua ile 🌸💐