Simayduru61 Kızlar kalça ultrasonu çekildik bugün doktora gösteremedim. Raporda herşey normal yazıyor ama tıp IIIB (subluksasyon) alfa 43 adeta bular kıkırdak tavan deforme yazıyor fotoğraf nasıl atılıyor buraya bilmiyorum nedemek sizce bu
zumra2 Simayduru61 alfa 43 se yanlışlık yok demi 43 kalça çıkıklığı olabilir alfa 60dan büyük beta 60dan küçük olması lazım
Simayduru61 zumra2 alfa acısı 60 ölculmüş ama en altta alta alta yazılar var orda iki yerde 43 yazıyor ama en üstte sağ sol kalça alfa acısı 60 beta 55 olup uyumlu görünüyor diyor.
zumra2 Simayduru61 kız beni korkuttun bişey yok 43 diyince korktum bilgilendirme yazısı bence o normal kalça diyor bişey yok çok şükür ama yine de doktora söyle emin olalım
birprensesanesi Simayduru61 şimdi bizimkinede baktım degerler normal sizin 43 diyince kalça çıkıklığı oluyor ama sizin 60 55 ölçülmüş normal bwbişin raporu
Simayduru61 birprensesanesi ay rapora göre soylednz sandım aklım gıttı 🤭 tşk ederim çok sağoln. Ben en altta sıyahla alt alta yazanları anlayamadım oyüzden tedirgin oldum