nml Merhaba kızlar,evin ısısı 25-26 derece.Çorap giydirsem mi giydirmesem kafam iyice karıştı.Siz evde çorapları çıkarmaya başladınız mı?Malum havalarda sıcak.Ama çorap çıkıncada ayağı soğuk oluyo iyice arada kaldım ☹️
nebutantana30 nml ben bazen giydirmiyorum baktım ayağı çok soğuk gaz olmasın diye giydiriyorum ama bu aralar çoğunlukla gündüzler giydirmiyorum
Semaaa39 nml oğlum 15 aylık doğduğundan beri ne uyurken ne dışarda çorap giydirmedim. Şuan yürüyor hatta halı olmayan yerlerede basıyor o şekilde :) nasıl alışırsa öyle gider bence..
ylzmrl nml Gündüzleri ince de olsa çorap giydiriyorum gaz olmasın .Geceleri ise yatarken çıkarıyorum serin yatsın ,sıcaklamasın diye
Tunaveannesi16 nml Yatarken hiç giydirmiyorum gündüzleri de evdeysek giydirmiyorum bazen yürümek istiyor o zaman giydiriyorum oğlumda çok çorap sevmiyor zaten çıkartıyor giydirsemde 🙂 ev sıcaklığı iyiyse ayağıda soğuk değilse giydirmeyebilirsin gazlı bir bebekse giydirmekte fayda var
Haffuse Kizim 2 yasinda, yaz kis evde corap hic giydirmedim🤭 Giydirsem de, kendi cikarip atti sonra.😆
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Giydiriyorum ama ayakta ne kadar duruyor🤷🏻 Ben giydiriyorum onlar çıkarıyor