asya343 Oğlum 4 ay 2 günlük , 3,5 aylıktan beri sürekli mızmız boş yere ağlıyor sinirleniyor kendini geri atıyor , mamayı bile zorla veriyorum bu atak mıdır nolur düzelecek diyin yaa çok yoruldum bütün gün kucakta herşeyden çabuk sıkılıyor 🥺
yeka38 asya343 atak haftası diye birşey yok bu atak doktorların sorunu anlayamadığında uydurduğu bi durum
rumi96 asya343 çok benzer şeyleri yaşıyoruz. Hasta oldu ben ondan her şeye ağlıyor miz miz sanıyordum. İyileşti ama hala aynı. Geceleri 1 kere uyanan bebeğim yarım saatte bir uyanmaya başladı. 1haftadir hayatım karardı resmen . 3 ay 25 günlüğüz
yunusbusraa yeka38 aynen öyle atak haftası falan takip etmem çünkü psikolojik olarak anne kendini inandirıyor aha mızmız olacak ağlayacak diye, 5aylık oğlum var tabi ki bazen dişleri kaşınıyor sinirleniyor önemli olan o kriz anını yönetebilmek
kibritci_kiz yeka38 bu da sizin kendi uydurduğunuz bir şey sanırım. Çünkü ben atak dediğimiz durumu kabul gören bir doktor görmedim
wawas Uyumayi ogreniyor uykusu geriliyor uykuya gecis zorlasiyor cevreyi kesfediyor vs vs buna da atak diyoruz tam 3.ayinda basladi 3ay 28 gunluk tam gaz devam ama ben alistim bu süreçte. Bebegim gece 5-6 saat uyurdu simdi 1 saat uyursa sansli sayiyorjm kendimi. Memeyi 5 dk emip aglamaya basliyo sutum azalacak diye odum kopuyor. Geçecek dediler bekliyorum😂
kibritci_kiz yeka38 tamam ben de bundan bahsediyorum. Atak dönemleri dediğimiz durumlar bilimsel kanıtlanmış değil. Bu yüzden hiçbir doktor atak dönemlerini kabul etmez. Bilimsel olmayan hiçbir şeyi hiçbir doktor kabul görmez.