alsnn 4 aylık kızm var geçen ay 400 bu ay ise 300 gram kilo almış ebe kilo alımı yavaş bu ayda aynı olursa bakarız artk dedi bu durumu yaşayan var mı emziriyorum bu arada
kubalm alsnn Benim kızımda 2.250 doğdu şu an 3 aylık 5200 ama mama veriyorum sen emziriyorsun aldığı kiloyu sağlıklı alıyor en azından için rahat olsun
marsiyen alsnn Aynısını yaşadım. Ebe korkuttu beni çocuk doktoruna yönlendiririz diyince ben de direkt gittim. Her şey normal dedi.
elizselin alsnn gayet normal benim kızımda 5 aylık 6500 kg sadece anne sütü ile. Geçen ay 400gr almıştı önemli olan anne sütü ile alması. Doktorum kesnlikle mamaya yönlendirmiyor gayet güzel gelişimi dedi önemli olan anne sütü ile 200gr bile olsa alması
Beril17 kubalm iyuzden sormadım canm kaç kilo alması normal olur 2 ayda en cok yada en az yani 3750 dogdu oğlum
kubalm Beril17 İlk 3 Ay ay iyi beslenirse ortalama 800-1000 gr alırlar 4 5 aylarda 600 e düşer gittikçe azalıyor oğlunuz kac kilo
Beril17 kubalm erkek canm 3750 dogdu .kzim 4550 doğmuştu 🤣🤣 odahada iriydi 2 aylıkken onda mama da kullanmadım hiç durmazdı çocuk doymadigindan durmuyormustu demek ki kilolu dogdguu için normal kiloda bebek 60 doyuyorsa benmki 90.la doyarmisti