aslanimiz kuzeylul3608 bennnn hergün evde pilates ve mini bir diyet yaparak 15 kilo vermiştim o yüzden nasıl kilo verilir bilirim bu aralar tekrar başlayacağım bebiş izin verirse 😊
mihrasahin kuzeylul3608 hamile kalmadan önce evde kendime listeler hazırlayıp spor programı yapıp 18 kilo vermiştim hamilelik zamanında da sadece 6 kilo aldım ama doğumdan sonra kilo aldım maalesef bayramdan sonra tekrardan başlayacağım
PamukPrensesannesii kuzeylul3608 Ben diyet ve yürüyüş yaptım. O şekilde verdim ama leslie başlamak istiyorum evde inşallah. Yazana kadar sıkılaşmam lazim 😅
salakmisincemilee kuzeylul3608 subattan beri yapiyorum 10 kiloya yakin verdim ve gayet guzel inceldim instagram birini takip ediyorum bi program var bayramdan sonra ona baslayacagim ve en 10 kilo daha vermem lazim
Yorgunbebek kuzeylul3608 ben verdim 80 kilodan 60 kiloya düştüm spor salonu falan derken 54 oldum ama yine kilo almışım 56 oldum😭😆 kilo bu sabit kalsa keşke
ecmelsmom kuzeylul3608 beeenn 3 ayda 17 kg verdim hamd olsunnnn. youtube ayşegül demirsoy yazın. 15 günde forma gir ve zumba videolarını yaptım. 78 kilodan 61 e düştüm
Saremmmmmm kuzeylul3608 şuan leslie yaptım oturuyorum şimdilik 7 kilo verdim umarım böyle gider ne zaman maşallah desem tökezliyorum
aslanimiz kuzeyimoglum işte çok fazla dikkat etmedim diyelim aralıklı oruçlar falan yaptım zaman zaman iradeli olunca her şey oluyor. 62den 47ye düşmüştüm sonra sporu bıraktım artık çünkü vermeye devam ediyordum bi deri bir kemik kalmıştım resmen 🤣🤣
aslanimiz kuzeyimoglum Seda Altın ı öneririm sana instagram hasabına bakabilirsin youtube da yüklüyordu videolarını. Başından sonuna kadar onunla yaptım ben🌸