selin189_ Zaman ne çabuk geçiyor öyle değilmi daha dün doğmuş gibi bir sene geçti bile Rabbim evlatlarımizi bize bağışlasın insAlah içimdeki küçük bir mutluluğu size dökmek istedim ☺️☺️
1meowmam selin189_ yeni yaşı güzelliklerle gelsin inşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin size bağışlasın 💙🎈🎈
Eslem123_ selin189_ Rabbim onu salihlerden eylesin inşallah 🤲 hayırlı bı evlat olsun sana vatanina dinine milletine bağlı olsun canım benim
bebegimiopmelutfen Sağlıkla büyüsün inşallah 🫠❤️ benim oğlumda geçen sene ramazan bayramının ilk günü doğdu gerçekten zaman su misali derler ya tam olarak öyleymiş🥲
selin189_ bebegimiopmelutfen teşekkür ederim ☺️ evet gerçekten zaman su misali Rabbim sizin evladınızida size bağışlasın insAllah❣️
selin189_ Eslem123_ ay amin amin ne güzel bir dua teşekkür ederim Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun insAlah hayır evlatlar olsunlar insAllah❣️☺️
Eslem123_ selin189_ inşallah canım inşallah 🥰 sendw benimkine dua et uykusu düzelsin gerisi sonra olur inşallah 🤣🤣🤣
selin189_ Eslem123_ ah o uyku sorunu bizdede var Allahim evlatlarımiza uyku ver Yarabbim mışıl misil uyuyup kalksinlar insAllah 🤲😄