BebekYaman Merhaba, bebeğim 5 aylık oldu ve yürüteç bakıyorum. Önerebileceğiniz uygun bütçeli ürünler var mı acaba? Ben e-bebeğin kendi markası olan ürünü beğendim sizce nedir? Fikriniz nedir?
Ikrazumra19 BebekYaman simdi diyceksiniz belki benden iyimi dusunuyorsun bebegimi diye ama 5 aylim bacak ve kalca sagligi icin cok erken ki yurutec ileriki aylardada saglikli degil siz bilirsiniz tabi ama
Ankarali BebekYaman ben ebebekten aldım 99tl olandan günde en fazla yarım saat bindiriyorum çok bindirmeyecegim için bebek de çok heveslenmesin diye çok fonksiyonlu bir şey almadim
Omerberat Ben de bakıp araştırmaya başlamıstım ki bize daha erken doktorların çoğu yürüteç önermiyor ınstagramda Ali Fuat Serpen ve Rıfatcan Öztürk bakabilirsiniz tabi yine karar sizin ☺️
Ikrazumra19 Omerberat 👏👏🤗 vazgecmenize cok sevindim gercekten cok zararli ali afuat bey cok iyi bir doktor ve tavsiyeleri cok onemli🤗
BebekYaman Ben şuanda araştırıyorum zaten ön hazırlık gibi, 6 aydan sonra bindireceğim fikir sormak istemiştim. Ama tabi doktor tavsiyelerini de dikkate alarak ilerleyeceğim. Teşekkür eserim