alfakurt Anneler ben 6 haftalık gebeyim Kanamadan dolayı bu ilacı kullanıyorum doktorum fitil olarak kullan dedi ama beyaz akıntılar şeklinde geri akıyor bu normal bir durum mu başına gelen var mı
MinelAskEla alfakurt ben yutmuştum ya o zamanlar bende çok araştırmıştım evet akıyormuş filan aslıdna fitil olarak daha etkilidir demişti doktorum ama ben sokamadım😁 normal bi durum yani akması
MinelAskEla alfakurt etkisi oluyor zTen fazla kısmı akıyor demişti benim doktorum da ama bana gece kullan demiştı gece kullan ve hareket etme çok fazla
alfakurt MinelAskEla bende günde 2 kere kullanıyorum 3 gündür devam ediyor bundan sonra günüz yutarım gece fitil olarak devam ederim o zaman
MinelAskEla alfakurt siz yine de doktorunuza sorun . Ben 1 tane kullanıyordum günde ama yutmak daha kolay😀😀
rose0 alfakurt Fitil olarak kullanın akıntı olsa dahi sorun olmayacaktır. Ben 9 ay boyunca günde 3 kez kullandım , ilk 4 ay iğnesinde hafta bir vurdum . Dinlenin mümkün olduğunca ayağa kalkmayın uzanın .
Ucansupurge alfakurt fitil + iğne kullanmıştım ben yatarken kullanmıştım. Gun içinde fitili atınca biraz uzan
smy17 alfakurt en az yan etkisi fitil olarak kullanmak. Yutunca inanılmaz sersemletiyor aslında. Evet fazlası geri geliyor 15 hafta boyunca kullanmıştım. Sabah hep görürdüm ama doktor sıkıntı yok demişti kullandıktan sonra bi 10 15 dk uzanın kalkmayın
Ballikizim99 alfakurt normal tabi geri çıkıyor ama gittiği kadarı faydasını gösteriyor 2 ay falan kullandım vajinal yolla uyguladıktan sonra 15-20 dk kalkmadan yat hatta popona yastık koy
nebutantana30 alfakurt evet normal ben sabah akşam kullanıyordum benimde kanamam vardı doğum yapana kadar kullandım zaten 30 haftalık doğum yaptım
alfakurt nebutantana30 betam düşük çıktı acilden geldim 6 hafta diye ultrason da bakmıyorlar yarın poliklinike git dediler düşük olabilir dediler çok üzgünüm