Zeyneb Kizlar merhaba 12 gunluk anneyim.Bebegim zayif dunyaya geldi ve ilk hafta cok fazla kilo kaybetti memede surekli uyuyakaliordu ve uyandiramiorduk.Doktorumuz en son care olarak biberonla anne sutunu sagip vermemi soyledi.Sagmaya baslayip biberonla sut verince cocuk biraz kendini toparladi cok sukur.Yalniz sagma islemi hem zahmetli hem de bebegim emmeden vazgecermi acaba die de korkuorum karni doyunca benden cok fazla emmek istemior.gecelerim hep sut isit getir sag islemiyle gecior. Cocuk toparlanonca sagma islemini sonlandiran ve sadece emzirerek devam eden anneler varmi?
Ecee Zeyneb ben emziriyorum 20 şer dakika her mememi mastit olmamak için kalan sütü sağıyorum ve şırıngayla ağzına sıkıyorum öyle dene şırıngayla ver
Sorchacan Canım bence biberon verirken arada memeni de ver ondan ceksin. Benim ilk başta sütüm gelmemişti biberonla verdiler sonra alıştıranA kadar neler cektim 😔 19 günlük bugün daha yani yeni alıyor düşün 👶🏻Rahata alışınca memeyi çekmesi zor geliyo çok akıllılar...
Ninattanuvanza Sorchacan memeye nasıl alıştırdınız? Benim bebeğim de şuan biberon alıyor ve memeyi asla kabul etmiyor
Sorchacan Ninattanuvanza sürekli deneyerek canım. O bağırdı ben ağladım üzüldüm ama sonunda alıştı. Hala bağırıyor bazen emerken ama su an sadece emiyor:) biraz üzülüp sinir krizi geçireceksin ama senin inadın onunkini yensin onun iyiliği için☺️
Minnil Bende 15er dk emzirip kalan sütü sağıp kaşıkla veriyorum doktor kaşık yada şırıngayla verin demişti
Zeyneb Minnil kasikla verdim de cok gazi oldu bir gece sinir harbi yasidum resmen aglama krizine girdi o aglior ben agliorum:) biberonda gaz sikintisi olmadi o yuzden tekrar cesaretim yok kasiga donmeye
Ercanekininannesi Benim ilk başta sütüm gelmedi ondan sağarak getirdim sütü sağıncads kaşıkla veriyoduk ama çok aç olduğu için sabırsızlanıyodu kaşıkla çığlık çığlıpa ağlıyodu mecbur evdeki biberonla verdm. Ztn az çekiyodu biberonu verincede hiç uğraşmadı çekmeye. Sonra lansinoh aldık biberon o anne memesi gibi uğraşıyo çekmek için ondan memeye tekrar alıştı. Şimdi hem meme hem mama veriyorum mamayıda biberonla veriyorum hiç meme reddi yaşamadım hatta mama yiyip üstüne emmek istiyo çoğu zamab