Handekrli Bebegım 1 aylık oldu halen gozundekı kapaklanma sorunu gıtmedı damlada kullandık gcti tekrardan başladı ılerleyen zamanlarda gecermı acaba
Alara_5 Handekrli göz kanalları tıkanmış masaj yapmazsanız geçmez şampuanlı suyla temizle ve göz kenarına 3 kere baskı uygula int bak o masaja göz pınarın açmak için Die. Biz hep öyle geciriyoruz doktorumuz söyledi
Cerenebi Handekrli bizim de oyle dogdugundan beri gozu akiyor suan 1 yaşinda kac kez damla kullandik kac doktora gittim fayda bulamadım herseyi de denedim masah da yapiyorum yine akıyo yine akiyo
Sevgi1 Handekrli bnm 6 ayda geçti en son acil dru hastaydı çapak için tobsin diye damla yazdı o geçirdi yazdır sor istersen dra öteki damlalar ise yaramasiti zavallı çocuğun kaşı gözü belli oldu geçince valla
20192016 Alara_5 şampuanı suyu dr mu önemi bizdede aynı masaj yap dedi ebemiz banyo yaparken şampuanla suyuyla sil dedi ama rop muayenesinde dr göz masajıyla krem verdi
Alara_5 [silindi] kaynamış ılık içinede dalin yada hangi şampuan kullanıyorsanız iki damla içine sıkın pamukla silin