necla280303 Selam arkadaşlar ben bugün 35 gün oldu sezeryan olalı üçüncü gün dikişimin sağ ucunda kanlı akıntı oldu baticon kullandıktan sonra geçti 15 gün sonra da kendimi daha iyi hissettim sadece dikişlerimde yanma oluyordu ara sıra üç gündür sağ tarafım özellikle göbek kısmı ve altı uzanıp kalkınca nerdeyse ilk günkü gibi ağrı yapıyor korkuyorum normal mi acaba bir kaç gün sahilde yürüyüş yaptım esiyordu soğuk mu aldım bilemiyorum ama korkuyorum o kadar zaman geçmişken bişi olur mu tekrar
Dilaradeniz necla280303 ben iki sezaryen yaptım ikisindede o agri oldu doktor dikkat et ayaklarını sıcak tut demişti ve şimdi hala üşürsem sanki iğne batiriyolarmis gibi hissederim 1 sene olmasına rağmen.
umrnkara Bence doktorunuza bir muayene olun,40 cikmasina da az kalmış. Zaten 40 çıkınca tekrar çağırıyorlar genelde, yani benim doktorum çağırmıştı
necla280303 umrnkara şehir dışındayım ama bulunduğum yerde gitmeyi düşünüyorum kırkım çıkınca tam da arefe gününe denk geliyor ama bakalım inşallah gerek kalmaz ya 😣
necla280303 Dilaradeniz hadi ya benim ilki normaldi bu zorunlu sezeryan oldu dikişlerim mi patladı die endişe ediyorum demek uzun zaman sürüyormuş gerçekten çok zormuş sezeryan 😞