bussraan sürecimiz 123 gün sürdü aslında daha kısa sürede taburcu olabilirdik ama tam taburcu olmamıza 1 gün kala Rsv+ influenza+ domuz gribi bu üçüne birden yakalandı hastanede. Tekrar bir aya yakın yoğun bakım sürecimiz oldu. Doğduğu andan itibaren zaten ciğerleri gelişmemişti bebeğimin. Onun için 40 güne yakın emtübede kaldı, sonrasında anne sütü verilmeye başlandı ama bağırsakları da henüz tam gelişmediği için tolere edemedi. NEC diye bir hastalıktan şüphelendiler, midesinden yeşil sıvı geldi. Ama çok şükür sonradan anne sütünü tolere esince gıdım gıdım sütün ml ni artırdılar. Önce 1 cc sonra 5 cc sonra 6 cc derken yükselttiler. Sonraki süreçte büyümesini beklediler, biraz daha toparlanınca 2. Basamak yoğun bakıma aldılar, ben ilgilenmeye başladım her 3 saatte bir gelip emzirmemi istediler. Ama kızımın daha emme refleksi oluşmamıştı. Biberonla içemiyordu beni ememiyordu. Ağzında orogastrik sondayla besledim bir müddet. Emmeyi öğretebilmek için baya mücadeleler verdim ama bebek ne zaman emmek isterse ne zaman hazırsa o zaman emmeye başladı. Operasyon olarak sadece gözden operasyon geçirdi kızım, göz damarları gelişmiyordu. Onun dışında herhangi bir ameliyat olmadı.