atesbocekimm Merhaba kızlar Biz şu an 5.5 aylığız doktorumuz ek gıdaya başlayabilirsin dedi. Sizlerden istediğim kullandığınız güvenilir gıda markaları ve bebeklerinizin severek tükettiği tarifler nelerdir 🫶🏻
nesrinuras atesbocekimm Karışımlara daha geçmedik ama ben de yeni aldım makarna lütfen ve e bebekten organik sertifikaları var güvenle alabilirsin
Serap-asel atesbocekimm makarna lutfenden aldım bende bıde zten taşımları yaptırsan yaklaşık 1,5 ay tadım sürüyor zten oyuzden acele etme ıstersen almak ıcın
yoncaburak atesbocekimm makarna lütfen den aldım başlarken ve olabıldıgnzce blender kullanmayın sonradan katı gıda gecısı zor oluyor ben hep çatalla ezerek verdım suan 9 aylık çoğu şeyı ezmeden yer tavuk köfte küçük küçük verıyorum yiyor suan da
atesbocekimm Serap-asel Tadımlar da hepsini yemezse diye sevdiklerini birleştirip veririm diye düşünmüştüm ama o şekilde bir sorun olur mu
Serap-asel atesbocekimm yer yer korkma mutlaka sevecegı şeyler vardır oyuzden acele etme tadımlara devam et sen dozunda ver herseyı
kornisontursu_ kzgldmtt doğal alın ben Gaziantepden bi tanıdıktan aldımm kendi bahçelerinin ürünü mis gibi
kornisontursu_ kzgldmtt fiyatı çok daha pahalı ama bebeğim için en temizi olmalı gönül rahatlığıyla kullanıyorum
atesbocekimm yoncaburak Teşekkür ederim 🫶🏻 Zaten yumuşak oluyor ezdikten sonra ben de sizin gibi düşünüyorum kalanları damağıyla ezebilir
atesbocekimm kornisontursu_ İnternetten mi aldırıyorsunuz yoksa tanıdığınız direkt size mi getiriyor ve hangi ürünleri oradan tercih ettiniz
7278 atesbocekimm tarhana yaptım kendim onun içine herşeyi ekleyebiliyorum . Paketli gıdalara organikte olsa ne bilim ısınsmadım tadı tuhaf geldi. Köyünüz varsa belki orda yapan kadınlar vardır
atesbocekimm 7278 Maalesef köyüme yakın değilim burada da organik ürün bulabileceğim güvenilir bir yer yok ben biraz mecburiyetten paketli gıdalara yöneliyorum