minnoskonunannesi koalamom bende dün düzenli olarak sağmaya başladım bakalım ne zaman artacak inşallah sn kısa sürede artar
3kedili2bebekli koalamom 1 hafta sonunda artış basladi ama sadece sağmak yetmez pozitif olacaksınız sütüm yok kafasından cikacaksiniz çok düzenli sagacaksiniz her sağımdan önce ve sonra büyük bir bardak su iceceksiniz
koalamom minnoskonunannesi inşallah ne kadar sürede artıyor. Acaba bebeğiniz ne kadarlık ve be kadar sütünüz geliyor
mbs4416 koalamom birde en az 6 hafta sabretmelisiniz diye okudum instagramda ebe bilge diye birinin hesabında
mbs4416 Ardenaden minnoskonunannesi Tam anlamıyla yok ilk iki hafta bebeğim her emdikten sonra sağıyordum ama baktım değişim yok 2 saatte bir sağmaya başladım bebeğim şuan emmiyor zaten çok aktif emen bir bebek değildi sağıp o şekilde veriyorum sağmak sabır gerektiriyormuş öyle okuyorum hep bende sabırla sağmaya devam ediyorum
esmanur433 Bu post tam bana göreymiş bende bugün daha 1 saat önce başladım sağmaya bebeğimi emzirdikten sonra 5 er dk sağırıyorum ikisini de sizce yeterli mi sizler nasıl yapıyorsunuz
minnoskonunannesi esmanur433 merhaba bende 2 gündür yapıyorum 3-4 saatte 1 20 dk yapıyorum sabah powerpump yapıyorum ama
sonsuzmavi Bende son 1 haftadır sağım yapıyorum ama çok sık değil gün içinde. Artış var gibi normalde 20-30 CC çıkıyordu şimdi 75-80 e çıkıyor . Sizde durum nedir ne kadar çıkıyor saginca😑
minnoskonunannesi sonsuzmavi ay çok iyi bi artış bence ben 2 gündür sağım yapıyorum siz nasıl kaç saatte bir kaç dk yapıyorsunuz
mbs4416 minnoskonunannesi bebeğiniz emiyor mu ona göre sağım şekli tarif edeyim şuan danışmanlık alıyorum onun söylediklerini söylerim