Mgf bir anda kesmeye karar verdim öncesinde sadece geceyi keseyim diye uğraştım ama gündğz emince gece dr çok istiyordu bi anda ilisini de kestim gecedrn başladım uyandıkça su teklif ettim istemedi genelde sonrada kucağımda omzumda odada dolandım benim kızım kucakta uyuyordu çünkü. Hep o şekilde ıykuya geçirdim tabi her uyandığında meme istediğinde gösterdim baktı yara bandı var ağzını götürdü şikon sürmüştüm hemen suratını ekşitti bir daha emmek istemedi her açtığımda yara bandını gördükçe biraz ağladı çevirdi kafasını omzuma yattı uyuyordu o şekilde. En zoru 2. Gün bitkin düşüyosunuz biri olursa yanınızda en azından gündğz çocukla ilgilenir siz uyırsunuz çünkğ gece sürekli uyandığım için gündğz de perişandım üstüne süt birikip göğüste sertleşiyor ama 1 hafta da herşey geçti merak etmeyin. 4 gün dayanın sonrası süper şu an kucakta bile uyumuyor 2 gün de yatakta yanına yatarak denedim ilk gün yatakda çok dolandı kalktı yattı sızlandı baktım yanıma yatıp uyumuş bir de ee eee sesiyle uyıtıyorum hep