asl_24 Bebeğimin 40 çıktıktan sonra değişti sürekli ağlıyor hiç uyumuyor altı temiz karnı yok gazı yok uykuya direniyor bir gün boyunca hiç uyumadıgi oluyor böyle olup bir çözüm bulan var mı acaba
Rumirum asl_24 bazı çocuk öyle oluyor ve düzelmiyor sanki bilmiyorum bizimki 7 aylık oldu hep huzursuz tedirgin bi bebek ben hamilelikte yaşananlara bağlıyorum
asl_24 Rumirum benimde hamileliğim stresli ve zor geçti 9 ay bulantı kusma vardi acaba dediğiniz gibi mi 🤷
Edaaaden Rumirum ayy cidden gebelikte ki huzursuzluk yansıyor mu bebeğe benimde baya baya stresli kavgalı ağlamalı geçti yani inşallah öyle bişey yoktur 🤦
Rumirum Edaaaden ben bi doktordan da dinledim yapılan araştırmalarda kolik bebeklerin çoğunda hamilelikteki stres etkiliymiş ben inanıyorum şahsen nasıl hamilelik yaşıyorsan doğan çocukta öyle oluyor çoğu kişide
heygorl Atak haftasındadır. Hastalık, gaz vb durumu yoksa tabii. Bir de doymuyor olabilir bir sürü sebep olabilir yani güzel anne
asl_24 heygorl bebeğim 36 haftalık doğdu o yüzden atak haftalarıni tam bilemiyorum ama olabilir dediğiniz gibi 😅