Gulistan8706 Benimle beraber uyuyordu yataktan düştü 😢çok kötü oldum hala elim ayağım titriyor evde kontrol mü edeyim yoksa direkt gideyim mi ? Nasıl yerden aldığımı o şokla hatırlamıyorum ama sanki elyaf yorgan vardı yanlışım yoksa o da ince bir şey 28 aylık oğlum
annecibebe Gulistan8706 Yanlış anlamayın ama biz şimdi götürmeyin desek götürmeyecek misiniz ? Allah korusun düşmüş sonuçta bize sormak yerine bi götürseniz daha iyi içiniz de rahat eder böyle buradaki fikirlere göre karar vermeyin .
SeverusSnape Gulistan8706 kafa darbesi aldı mı, önemli olan bu. 1 saat gözlemleyin. Kusma, gözlerde kayma, uyku hali gibi durumlar olursa direkt götürün. Uyutmamaya dikkat edin bu süreçte. Geçmiş olsun.
Gulistan8706 Mommyhann hatırlamıyorum ki bende uyuyordum sese irkildim hemen kalktım aldım kucağıma sarıldım o korku şokla hiçbir şey hatırlamıyorum
Gulistan8706 annecibebe hayır ondan değil en don gittiğimde bana direkt kusma bayılma var mı diye soruyor takip ettiniz mi diyor dr
Mommyhann Gulistan8706 ben 2 3 kere düşmesinde doktora götürdüğümde her doktorun söylediği şey aynı. Her düşmede gelmeyin cocuk boşu boşuna radyasyon alıyor ve tek bir radyasyon bile aşırı zararlı cocugu bi iki saat gözlemleyin kusma gözlerde şaşılık garip hareketler farkederseniz gelin demisti. Burada önemli olan kafasına aldığı darbe ve neyin üstüne düştüğü ne kadar oldu düşeli
Gulistan8706 Mommyhann fayans var yerde halı yok ama yorganın üzerine düştü o da ince çok kalın değil elyaf çünkü ağladı biraz ama çok değil o da şoka girdi gözyaşı falan yoktu anlamadım canı acımadı mı nasıl düştü aslında tehlikeli bir yere de düştü 😢
ilkimnk Gulistan8706 28 aylık çocuk için bence hemen gitmeye gerek yok, biraz takip edin eğer olağandışı bir durum varsa götürün doktora. Zaten kendini kötü hissettiğini ifade edecek yaşta endişe etmeyin 😊
SeverusSnape Gulistan8706 kafasını çok sert vurduysa saydığım belirtilerden biri yaşanabilir. Öyle bir durum olursa, ki inşallah olmaz, o zaman hiç vakit kaybetmeden götürmelisiniz. 1-1,5 saat kadar gözlemleyin.
Ucansupurge Gulistan8706 Sorun vurdun mu bir yerini acıyor mu? Neresi acıyor diye cevap verir zaten. Arkadaşın da söylediği belirtiler olmazsa bir problem olmaz. Siz gozlemleyin
124dorukcum124 Gulistan8706 ilk yarım saat kontrol altında tutun uyutmayın ateş kusma ishal gibi belirti olursa acile gidin
Mommyhann Gulistan8706 iyi gözlemleyin cocugu hareketleinde vs bsey varmı biyeri acıyomu ona göre götürürsnz cok gecmis olsun
motherisbackk Gulistan8706 dün öğleden sonra kızım yataktan düştü 11 aylık. Uyutmuştum. Kafasından darbe almış belli kafasının bir tarafı mordu. Hemen bir dk düşünmedim götürmek için. Doktor iyi tarafı bebeklerin kafası yumuşak. Kötü tarafı beyin kanaması geçirse anlayamayız diyerek tomografi çekti şükür bir şey yokmuş. 4-6 saat uyutmayın dedi uyutmadık