MoonCrystal Kızlar merhaba bebeğim 41 günlük . Kalça çıkıkligi randevusu vardı ama evimde değilim on gün kadar geç gideceğim. Siz kaçıncı günde cektirdiniz sorun olur mu acaba ya
cnsuuozzgen MoonCrystal 2 aydan sonra çekiliyor 40 günlükken çektirsen bile değişme ihtimali yüksek bizde senin gibi 40 günlükken sağlık ocağındaki doktor git çektir dedi gittik çekmedi 2 aylıktan aşağısını çekmiyor boyunu bile ölçmüyorlar
MoonCrystal 2bebisannesi_ bana 40 ında gel dediler acaba illa 40 ında olan birşey mi diye merak ettim , teşekkür ederim
agustosta MoonCrystal özel mi bunu diyen? Sonra tam göremedik gelişim devam ediyo diyip bir tane daha istiyorlar hiç bişey olmaz bayram sonrası gidin. Ben 2 ay gittim bir daha istediler
MoonCrystal agustosta evet özelden demişlerdi muayene kartı yazdılar hatta doğumdan hemen sonra . Hadi ya tekrsr çağırmak için erken istiyolar öyleyse . Öyle yapayım çok teşekkür ederim
Pamukprenss MoonCrystal üçüncü ayda net yanıt vermiyor . Olabildiğince geç kalmayın. Mumkünse iki aya kadar diyorlar