birmelekannes Kızlar bana kadın doğum doktoru önerirmisiniz? Özel olsun ama yada devlette olabilir sürekli gittiğiniz 7 haftalık hamileyim ❤️
isimsiz111 birmelekannes akay lokman hekim hastanesi elif terzi 👌benim doktorumda çok kibar çok anaç biri kesinlikle tavsiye ederim bir daha hamile kalırsam yine onu tercih ederim
melissk birmelekannes bülent yirci keçiören medicalpark da öğretim üyesi ve dünyanın en iyisi en tatlı doktoru
Brck birmelekannes Doğum yaptığım hastane ve doktorum kesinlikle memnundum siddetle tavsiye ederim lokman hekim Sincan özgül Özhan Çelikel sıkıntılı bı doğumum vardı belki başka yerde olsam sonucumuz çok farklı olurdu ama özgül hocamla herşey çok güzeldi ❤️
isimsiz111 birmelekannes Kızılay’da lokman hekimin Akay şubesi daha önce Keçiören şubesinde görev yaptı sonra buraya geçti isterseniz numarasını verebilirim size
isimsiz111 birmelekannes ben geçen sene gittim 18000 verdik bizden sonra arkadaşımız gitti 21 vermişti oda şuan ne kadardır bilmiyoruz siz konuşup fiyat alabilirsiniz
DevosMom birmelekannes sincan lokman hekim özgül özgan çelikel2 ay önce doğum yaptım çok memnun kaldım
DevosMom birmelekannes doğumu onda yaptığıma göre muayeneyi göklerde yaptırmadım heralde 😂 devlet hastanesi değil orası şans eseri doğuma herhangi bir doktor girsin
Keremefeninannesi birmelekannes Yenimahalle Ortadoğu hastanesi Hande kaçar balaban harika bir doktor o kadar memnun kaldım ki arkadaşımıda yönlendirdim hatta
Elif0636 birmelekannes özel bilmiyorum ben bilkent şehir hastanesinde yaptım doğum benim için güzeldi hersey doktor ve hastane konusunda