balli_cilek Kızlar 9 ay 19 günlüğüz hasta olduk galiba gece öksürmeler soğuk soğuk terlemeler 🤦🏻♀️ nerden kaptı anlamadım yine ama Allah beterinden korusun 🤲🏻 ıhlamur verebilir myim acaba artık nane çayı veriyorum ama ıhlamurda verebiir miyim
Selmabykslvi balli_cilek geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bence hiç vakit kaybetmeden bi doktora götürün benim kızımda hasta öksürüyor terliyordu doktor boğzları çok kötü olmuş dedi antibiyotik verdi vakit kaybetmeyin daha kötü olmadan bian önce gidin.Salgın var Domuz gribi ve corona virüsü karışımı oldupu için ağır geçiyor doktorumuz söyledi
Tunaveannesi16 balli_cilek bizde 9 aylık 19 günlüğüz 🙂 benim bebeğimde de dün başladı öksürük ve burun akıntısı salgın var sanırım bende bugün doktora götüreceğim Allah hepimizin bebeğine şifa versin bir an önce iyileşirler İnşallah 🙏
balli_cilek Selmabykslvi ayyy bugün bi sağlık ocağına götüreyim o zaman yaa çok teşekkür ederim Allah’ım şifa versin evlatlarımıza sğalık sıhhat versin beterinden korusun Allah 🤲🏻
Edizsmoy105 Öncelikle geçmiş olsun benim çocuğum hasta olduğu zaman doktorumuz ıhlamurlu su ver bol bol demişti verebilirsiniz bence
Edizsmoy105 balli_cilek ıhlamuru demliyordum üzerine sıcak su koyarak sonra üzerine su ekleyip içiriyordum
balli_cilek Tunaveannesi16 amin ya zor oluyor Allah beterinden korusun ama o öksürdükçe benim ciğerlerim çıııkıyor sanki Allah hepimizin yavrusuna şifa versin inşallah 🤲🏻
Edizsmoy105 Bir de dut kurusunu kaynatıp suyundan bi kaç kaşık verebilirsiniz bir haftayı geçmesin ama o da iyi geliyor
balli_cilek Edizsmoy105 deniyim onu da ya öksürüğü kesilir inşallah sağlık ocağınada götüreyim antibiyotik falan verir heralde bir de minictuss diye doğal bir öksürük şurubu var onu kullanıyoruz bakalım