Belinays_mom Selmabykslvi serum suyuyla açmanızı tavsiye ederim bu arada çok geçmiş olsun.Benimde kızım 4 aylık doğduğu günden beri burnu tıkalı ve sürekli açmak zorunda kalıyorum çünkü burnu kapalı olunca ne emiyor ne de uyuyabiliyor
Selmabykslvi defnemomm_ teşekkürler sağlıkları yerinde olsun da inşallah uyku her zamn uyunur çocuklarımız hasta olmasın çok zor🙁
Selmabykslvi Belinays_mom okyanus suyu aldım ama fayda etmiyor aman dikkat edin salgın var benim kızım çok ağır geçiriyor hatta ben ge eşimde olduk çok illet bi hastalık
Belinays_mom Selmabykslvi benim kızımda şuan hasta çok fena öksürüyordu 4 gün önce doktora götürdüm soğuk algınlığı dedi ve maalesef antibyotik verdi kullanıyorum. Keşke Bebekler hiç hasta olmasa ama napalımm🥹
Selmabykslvi Belinays_mom allah acil şifalar versin inşallah herkese hepimizin bebeğine bizde antibiyotik kullanıyoruz inşallah iyi gelir
Belinays_mom Selmabykslvi çok teşekkür ederim merak etmeyin antibyotik veriyorsanız bi kaç günde toparlanır bizimde iyiye doğru gidiyor .Benim kızım 2 aylıkken nasıl oldu bilmiyorum ama heralde gelen misafirlerden hastalık kaptı 5 gün hastanede yatırdık çok zordu.O yüzden şimdi hafif bi öksürse bile ağırlaşmasın diye hemen hastaneye götürüyorum çünkü ağırlaşınca hem bebek hem anne eziyet çekiyor
Belinays_mom Bu arada ben serum suyuyla açtıktan sonra burun temizleyici küçük bi aparatım var onunla da çekiyorum sizin dediğinize göre sadece burnu açıyorsunuz ama içerde kalıyor hepsi ve daha çok nefessiz kalıyorlar
Selmabykslvi Belinays_mom evet okyanus suyunu sıkıyorum sanki daha çok tıkıyor gibime geliyor o zamn bende çekeyim belki daha iyi olur
Selmabykslvi Belinays_mom inşallah allahın izniyle geçsin o ağladıkça ben üzülüyorum bende hemen oldu bi kaç saat sonrasına götürdüm hemen ve kolay atlatalm inşallah
Belinays_mom Selmabykslvi aynen öyle iyice burna sıktıktan sonra birde çekin inşallah daha iyi olacak
Mksc Selmabykslvi burun yıkama videolarını YouTube dan izleyin enjektörle 2.5 cc bir burnuna 2.5 cc bir burnuna serum fizyolojik fışkırtacaksınız sonra da aspiratörle çekeceksiniz bunu yapınca kesin açılıyor evde nebülizatörünüz varsa bir sonraki uygulamada da 5 cc serum fizyolojiği nebülizatörle almasını sağlayın biz burnu tıkanınca bunları yapıyoruz muhakkak rahatlıyor doktorumuzun tavsiyesi
Denizoglan Selmabykslvi ben oğluma cold mix damla kullanıyorum hatta burnumuz tıkandığında kendimizede. Yakasına birer damla damlatıyorum açıyor ve rahat uyuyor ama küçük sizin ki kullanılır mı bilmiyorum eczacıya bir danışın isterseniz mükemmel bişey