Efemom_ 8.5 aylık bebeğimin kabızlık sorunu için probiyotik damla başladık. 5-6 gün oldu fakat yapamıyor. Ne kadar süre de etki eder bilen veya kullanan var mı?
Deniz001 Efemom_ bizde kullanıyoruz 3 günde falan fayda etti ama ek olarak kutu kayısı falan da veriyordum
Efemom_ Deniz001 onu püre haline getirip o kadar çok verdim ki 1 hafta oldu probiyotik kullanıyoruz fayda etmedi en son troid test demişti doktor olmazsa test vereceğiz
Ogretmenannex Efemom_ geçmişinde antibiyotik kullanımı varsa biraz sürer çünkü bağırsak florası kendini onarması uzun sürer. Armut , kayısı , zeytinyağı bunlardan destek yapın bir süre
Efemom_ Ogretmenannex bunlardan veriyorum evet ama antibiyotik kullandı 2-3 kez ağır hastalanmıştı çünkü
neolmusyaani Ogretmenannex bizimde antibiyotik den sonra flora bozuldu 3 ay oldu neredeyse daha sürer mi ya :(
mrvyhya Efemom_ bn farklı amrka kullanıyordum bazn yapiyrdi ama zeytinyağı daha çok iş görüyor bnce doktorlar da bazıları zeytinyağı öneriyor
Efemom_ mrvyhya onu çok denedim bi faydasını görmedim elimden gelebilecek her yolu denedim doktora da götürdüm durum aynı
Gamze2112 @"Efemom_bioagia damla hergun düzenli saatte verin faydasını görürsünüz. Mama içiyorsa da sabah akşam bir çay kaşığı zeytinyağı hakiki koyabilirsiniz .
Ogretmenannex neolmusyaani bir floranın düzelmesi en az 6 ay maalesef . Aklınızda olsun antibiyotik alsa aynı anda probiyotik kullanılmalı . İnşallah gerek olmaz tabi . Bir süre kullanınca düzelir