kubra00k Uyumuyor uyumuyor.. gözlerimin altı mosmor oldu. Özellikle bir haftadır hergün 2 saatlik uykuylayım. Bakan yada yardım edende yok. İyice bunaldım. 7 aylık oldu, uyumak istemiyor asla.. ağla ağla evi yıktı
Eslem123_ kubra00k ayağımda sallıyorum uyku adına hiçbir belirti yok benimkinde tükendim artık 5 ay 27 günlük
aslanimiz kubra00k muhtemelen stresiniz bebeğinize geçiyordur öncelikle kendinizi sakin kalmaya zorlayın o içinde yaşadığınız durumun sonsuza kadar süremeyeceğini düşünün
kubra00k Eslem123_ ayakta sallamayı ben yapamıyorum . Şu spinal sezeryandan sonra ayaklarımda ağrı ve uyuşukluk kaldı. Bir o eksikti zaten fizik tedaviye gidicem güya ama vaktim olursa.. bunaldık iyice ya çok zormuş bebek bakmak. Ben hiç böyle düşünmemiştim🤦🏼♀️
Eslem123_ kubra00k bnm iki oğlum bı kızınm var oğlanlar nasıl büyüdü anlamadım araları 2 yaştı ondan mı bilmiyorum kızım çok ama çok 5 ayda tükendim 🥺
funda0923 Bence biraz zaman tanıyın .Sakın siz stres yapmayın hisediyor .Sadece kendinize bir rutin uygulayın mesala yatmasını istediğiniz saatten 1 saat önce kucağınıza gezdirim hafif hafif sırtına ve poposuna vurun .Ve onu sakinleştirin .İnanın faydasını göreceksiniz sonra mutlaka karnını doyurun ve pijama alt alma biraz masaj en çokta alnına yapın .Ama mutlaka pijamayı uyuyacaği saate giydirin anlasın o uyku saati olduğunu.ve yatağında salamayın sadece pis pişleyin.umarım faydalı olur.