oioi Merhaba arkadaşlar bebeğim 8. Ayina girdi hala küvette yıkıyorum ama artık çok zor oluyor. Bebeklerinizi nasıl yıkıyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Elfgrn oioi duşa kabinin içinde yıkıyorum oturuyorum çok rahat oluyor büyüdükleri için küvet zor oluyor artık
hndathn oioi vakkumlu oturak kullandım yada kızımla beraber oturdum duşa kabin içine öyle yıkadım 9 ay 1 haftalikti desteksiz oturdu o zaman vakkumlu oturak istemedi normal bir plastik oturaga koydum arkası destekli
One-life oioi küvet bana çok zor geliyo 7.5 aylık kucağımda yıkıyodum şimdi banyo oturağına geçtim o çok rahat oldu kabinin içinde hiç su sıçramadan yıkıyorum
1Meftuunee Bende küvette yıkıyorum ama artık file kullanmiyorum 11 aylık oğlum biraz etraf ıslanıyor ama olsun o kadar 😂banyoya oturtma şeyleri var vakumlu onlara oturtup duşakabin içinde yikayabilirsiniz
Aslimr Valla ben verdim geçen babasının kucagında duşta foşur foşur güzelce yıkadım küvette su dökülebiliyor etrafa bebegim 6. ayına giricek boyuda uzun sıgmıyor artık . Yani eşiniz yardımcı oluyorsa banyoda yıkamayı denemenizi tavsiye ederim 😊
oioi Aslimr Yardimci oluyor her türlü de cesaret edemiyorum duşun altında ya su birden soğuk ve sıcak olabiliyor bazen birde kayar düşer diye korkuyorum açıkçası .
Elfgrn oioi o oturaklardan alacaktım lakin normal oturtup denedim ve durdu ondan gerek görmedik altina sadece kaymasin diye havlu koyuyorum öyle yıkıyorum
Aslimr Kovasına koyuyorum bende suyu direk tutmuyorum bebeğime . Deneyin bence bi kere siz karar verin hangisi kolayınıza geliyorsa . oioi
Aslimr oioi babası kucagına havlu koyup sıkıca tutsun . Yani bende korkuyordum ama eninde sonunda küveti bırakıp banyoda yaptırmak zorundayım diye düşünüp denedim bende
oioi hndathn çok korkuyorum bu banyo işinden aşırı hareketli bebeğim balık gibi kayıyor elimden filede bile
oioi One-life Bebekken zor gelmiyor ama şimdi sürekli içeri biseyler taşı getir götür zor oluyor bebek içinde artık rahat bir alan değil sıkılıp ağlıyor .
yoncaburak oioi 6. Ayına kadar küvetinde yıkadım ama hareketleri artınca tutamamaya başladım banyo oturağı aldım önü kapalı hani ona oturtuyorum direk banyoda yıkıyorum duşakabin içinde hem de pratik ve kolay oluyor 3 aydir böyle yıkıyorum
oioi yoncaburak bende böyle yıkamak istiyorum eşim banyo soğuk olur üşütür diyor küvette filesiz yıkadım iyi oldu daha sonra banyoya geçicem
yoncaburak oioi artık eskisi gibi sobalı evler degıl ki banyoda kalorifer artık havalarda ısındı sayılır hem soguk degıl mikroplar hasta eder ben hergun yıkıyorum yaz kış yıkadım yani