Merveeofs Kızıma yazlık alışveriş yapıcam zıbın, günlük takım vs e bebek, civil, LCW vs dışında urunelrini beğendiğiniz hangi mağaza ve sayfalar var nereleri önerirsiniz?
Asyaveannesi04 Merveeofs h&m kesinlikle ben normalde lcw, defactodan, mangodan, zaradan ebebekten beğenince de alırdım ama bu sene yazlık alışverişi hep h&m yaptım. Elbise, tayt tişört body takımları
Mnli Merveeofs h@m in badi zıbın şort tarzı şeyleri de var sadece süslü ya da takım değil uygulamaya girin bebek seçin cinsiyeti seçtikten sonra kıyafet üstten de kategori seçebilirsiniz body seçtiğinizde bodyler geliyor gibi e bebek falan h&m ile nerdeyse aynı oldu ben sürekli indirimlerini takip ediyorum hatta şuan mağazalarında %30 indirim olması lazım bitmediyse
Sudee00 Merveeofs Minicity ben sürekli ordan alıyorum piyasaya göre uygun ve kaliteli sadece 1 beden büyük almanızı tavsiye ederim
benaslindayohum Merveeofs evet bursada binasını görmüştüm 4-5 kere de alışveriş yaptım hem kendime hem kızıma 😊
Laydaren Merveeofs H&M nin basic ürünleri de çok fazla. Penye şortlu takımlarını koca yaz giydirdim. Tulumları zaten aşırı kurtarıcı. Ve bence uzun da ömürlü. 12-18 ay aldığım takımı bile 25 aylık hala giyiyoruz