seizetheday Ne zaman bitiyor bu süreci hafifletmek için nasıl yöntemler uyguladınız oğlum beni ilk kez bu kadar çok zorluyor 🤦♀️
Alerjikrinit seizetheday duygusal zekası yüksek çocuklar yetiştirmek isimli kitabı alıp okudum. Gerçekten bakış açıma yardımcı oldu. Her gün kolay geçiyor diyemem ama ben aşırı zorlanmıyorum . Zorladığı an parka gidiyoruz
anneko_ seizetheday 3 yaştan sesleniyorum iki yaş daha hafifmiş 3 yaş daha sancılı 🫢onu anlamaya çalışın hayır dedikçe daha çok inatlaşıyorlar ona uygun cevap tarzları bulmaya çalışın ama bizim iki yaşta en çok yaşadığımız sıkıntı paylaşım konusuydu yani halen daha azaldı ama devam ediyor.aşırı hırcın saldırgan oluyordu yani paylaşımı öğrensin diye yapmadııım şey okumadığım kitap kalmadı.
Audanur38 seizetheday hiç sorma ben deli olacağım az kaldı o sendroma giriyo benide beraberinde sokuyor 😂 inat sürekli ağlama üstünü değiştirttirmiyo asla altını değiştirttirmiyo benden yemek yemiyo ama benden başkası üstünü değiştirse yemeğini yedirsem hiç ses etmiyo banamı yapıyor anlamıyorum bişeyi tutturdum o olana kadar ağlıyor
Okali seizetheday alın bendende o kadar😓 28 aylık oğlumu tanımamıyorum resmen. Her şeye inatlaşıyo ama aklınıza gelebilecek her şeye. Ve iki gündür iyice çığrından çıktı bağırarak ağlayıp kendini yerlere atıyor ve ekstra bide kardeş kıskançlığı durumumuz var 4 aylık kızımdan dolayı. Yakında huni takmazsam iyi😭😭😭
papatyakizim Ben kızım için bı pedogogla gorustugumde gülmüştü böyle diyince sendrom die bisey yokmuş cocuklarin büyük keşfetmeye merak duygusunun arttığı donemler olurmuş uyumak istemez hayır kelimesi evet olarak gelirmiş vs vs gibi
seizetheday papatyakizim işte öyle isimlendiriliyor diye söyledim bağıra çağıra ağlıyor dakikalarca ne istiyorsun hadi bana anlat diyorum daha çok bağırıyor sarılıyorum şunu yapalım bunu yapalım diyorum yok gece uykuları da bölünmeye başladı 🤦♀️
Brck Ayy şu sıra bu sendromu fazlasıyla yaşıyoruz kızım hırçın sürekli birşeyler fırlatıyor herşeye hayır diyor
seizetheday Brck inatlaşmalar bizde de var maalesef dediği olacak yoksa yandık her şeyine evet de demek istemiyorum ama her şeyi ağlayarak yaptırmaya başladı töbe töbe o kadar da tiz gıcık çıkıyor ki sesi 😂
seizetheday Alerjikrinit ah keşke okuma fırsatım olsa 2 aylık bebeğim de var anca o doğmadan birkaç kitap okudum şuan anca onları uyutunca okuyabilirim ama anca uyuttuğum an bayılıyorum parka da götüremiyorum ikisiyle çıkamıyorum sadece gün içerisinde bütün enerjimi onlara harcıyorum ilgilenmeye çalışıyorum
Brck seizetheday 😃Bizim kız markette evde ne bulduysa savuruyor yeterki anlamayalim onu istediği olmasın ayy bir kaprsiler daraltiyor bizi baya ne zamana kadar sürecek acaba 🤭
Milkmama seizetheday sesli kitap dinleyebilirsiniz uygulama vardı sanırım eşim sürekli kulaklık ile kitap dinliyor
seizetheday anneko_ paylaşım sorunu çok yok şükür yapsa da karşısındaki küsünce üzülünce geri adım atıyor ama çok inatlaşma her şeye ağlama var ne yapacağımı şaşırıyorum
seizetheday Brck ay çok şükür market sıkıntısı yok onunla fazla markete gitmediğimiz için bilmiyor evde de genelde beraber yer içeriz
seizetheday Okali ay hakkımızda hayırlısı olsun bizimkinin kardeşi de 2 aylık ama kıskançlık yok şükür şimdilik aça büyüdükçe ve ilgi küçüğe daha fazla gittikçe sanırım olabilir